Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a választ, mostmár sikerűlt egy kis kerülő úton belépni a Logouton keresztűl, mivel ott fogadja a belépésemet és ott a felső sorban símán meg tudom nyitni az ITcafe-t is. Viszont érdekes továbbra is, hogy meg tudom írni a válszt, de már nem tudom csazolni, elküédeni. Arra már nem hajlandó. Ezt az özenetet is a Win7-el írom.
Igazad van a rendszerekkel kapcsolatban. Azért használom még mindíg az XP-t, mert sok programom van ami azzal fut: képszerkesztők, videó converterek, szerkesztők stb. (nem sorolom) lényeg az, hogy ezeket nem mindegyiket tudnám alkalmazni.Eddig jól működik, néha megzavarodik aFirefox, de amúgy elvégzi a dolgát. Van egyébként Win10-em is, de a fő gépem, a mindennapi használatos ez az XP gép. Ezt megszoktam, de nem sok bajom volt vele. Már 2006-óta én vagyok a rendszergazdája is. Most ez kicsit beakasztott, de majd rendbejön valahogy.
Köszi mégegyszer a válaszodat. Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911