Hirdetés
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a választ, mostmár sikerűlt egy kis kerülő úton belépni a Logouton keresztűl, mivel ott fogadja a belépésemet és ott a felső sorban símán meg tudom nyitni az ITcafe-t is. Viszont érdekes továbbra is, hogy meg tudom írni a válszt, de már nem tudom csazolni, elküédeni. Arra már nem hajlandó. Ezt az özenetet is a Win7-el írom.
Igazad van a rendszerekkel kapcsolatban. Azért használom még mindíg az XP-t, mert sok programom van ami azzal fut: képszerkesztők, videó converterek, szerkesztők stb. (nem sorolom) lényeg az, hogy ezeket nem mindegyiket tudnám alkalmazni.Eddig jól működik, néha megzavarodik aFirefox, de amúgy elvégzi a dolgát. Van egyébként Win10-em is, de a fő gépem, a mindennapi használatos ez az XP gép. Ezt megszoktam, de nem sok bajom volt vele. Már 2006-óta én vagyok a rendszergazdája is. Most ez kicsit beakasztott, de majd rendbejön valahogy.
Köszi mégegyszer a válaszodat. Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911