Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a választ, mostmár sikerűlt egy kis kerülő úton belépni a Logouton keresztűl, mivel ott fogadja a belépésemet és ott a felső sorban símán meg tudom nyitni az ITcafe-t is. Viszont érdekes továbbra is, hogy meg tudom írni a válszt, de már nem tudom csazolni, elküédeni. Arra már nem hajlandó. Ezt az özenetet is a Win7-el írom.
Igazad van a rendszerekkel kapcsolatban. Azért használom még mindíg az XP-t, mert sok programom van ami azzal fut: képszerkesztők, videó converterek, szerkesztők stb. (nem sorolom) lényeg az, hogy ezeket nem mindegyiket tudnám alkalmazni.Eddig jól működik, néha megzavarodik aFirefox, de amúgy elvégzi a dolgát. Van egyébként Win10-em is, de a fő gépem, a mindennapi használatos ez az XP gép. Ezt megszoktam, de nem sok bajom volt vele. Már 2006-óta én vagyok a rendszergazdája is. Most ez kicsit beakasztott, de majd rendbejön valahogy.
Köszi mégegyszer a válaszodat. Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911