Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a választ, mostmár sikerűlt egy kis kerülő úton belépni a Logouton keresztűl, mivel ott fogadja a belépésemet és ott a felső sorban símán meg tudom nyitni az ITcafe-t is. Viszont érdekes továbbra is, hogy meg tudom írni a válszt, de már nem tudom csazolni, elküédeni. Arra már nem hajlandó. Ezt az özenetet is a Win7-el írom.
Igazad van a rendszerekkel kapcsolatban. Azért használom még mindíg az XP-t, mert sok programom van ami azzal fut: képszerkesztők, videó converterek, szerkesztők stb. (nem sorolom) lényeg az, hogy ezeket nem mindegyiket tudnám alkalmazni.Eddig jól működik, néha megzavarodik aFirefox, de amúgy elvégzi a dolgát. Van egyébként Win10-em is, de a fő gépem, a mindennapi használatos ez az XP gép. Ezt megszoktam, de nem sok bajom volt vele. Már 2006-óta én vagyok a rendszergazdája is. Most ez kicsit beakasztott, de majd rendbejön valahogy.
Köszi mégegyszer a válaszodat. Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Sorozatok
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911