Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

Sziasztok!

Keresgéltem de nem találtam semmi érdemi megoldást arra ha sokat ír a Firefox disk-re.
    Onnan indultam, hogy meg volt nyitva 30-40 fül és feltűnt, hogy egy nap alatt sikerül kb. 40-50GB-ot összehoznia a háttérben hagyva.

Amit azóta próbáltam:
    - Tabok bezárása.
    - Sessionrestore mentési időintervallumának átírása (fél órára)
    - Addonok letiltása.
    - Troubleshoot mode-ban indítás. (addon + egyebeket is tilt)
    - Firefox reset (új profilt csinál és csak pár adatot restore-ol, minden mást eldob + beállítások is resetelve)

Nem oldotta meg egyik sem.
    Elindul üresen és 150MB írással kezd. (Ez Troubleshoot mode-ban 10-15MB csak de onnan ugyanúgy folyamatosan ír tovább.)
    Reset után új profil, addonok mind letiltva, 1-2 fül van csak nyitva és 1 óra alatt kiír 1GB-ot így is.

A sok fülre még mondtam volna, hogy talán normális is lehet, de 1-2 fülre biztosan nem az.
    Meg egyébként többre sem kéne, hogy az legyen. Ha nem is 30-40 füllel, de régen is nyitva volt 5-15db és soha nem volt ez a nagyságrend. Emlékszem, hogy SSD-re váltás miatt még anno, nagyon régen néztem az írást és napi 10GB-ban kimerült a teljes Win10 használat, appokkal, swapfile-lal együtt.
    Ehhez képest csak a Firefoxtól 10GB-os, órás szinten 1GB-os nagyságrend az nagyon sok szvsz.

Szóval wtf?? Van erre bármi?

szerk: A vicc, hogy még a disk cache is tiltva van, átraktam ram cache-re próbaképp de ez sem segített. Google egyetlen releváns problémát dobott: file jogosultsági kérdés profil könyvtárban de ezzel nincs gond. Azokat írja folyamatosan.

Új hozzászólás Aktív témák