- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sympatex
csendes tag
válasz
IT user
üzenetére
Ez, hogy új lap nyitásakor a képernyő közpén található keresőmezőben megkezdett kereséskor az első billentyű lenyomása után a kurzor felugrik a címsorba, nálam is most, a 89-es verziónál jelentkezett először. Viszont az tény, hogy mások gépén már korábban is megfigyeltem, csak akkor azt hittem, hogy náluk valamilyen speciális beállítás okozza, és örültem hogy nálam nem ugrál. Erre most tessék, megkaptuk kérés nélkül

Tényleg nincs erre valamilyen about:config vagy bármilyen egyéb beállítás, hogy a gépelés kezdetekor maradjon ott középen a kurzor, a "Web search box" (vagy bárminek is hívják) input mezőjében?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911