- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
fatal` #20992 üzenetére
Én gyakorlatilag az 1.0 óta használom a FF-t 1. böngészőnek, de persze a többi alternatívát is kipróbáltam már. Kisebb teszteket is csináltam, pl. a 4-es verzió memóriahasználatát is összehasonlítottam kíváncsiságból a többiekével úgy 5-10 tabot megnyitva, és dokumentáltam a memória és CPU-használatot. Már nem tudom számokkal alátámasztani a dolgot, de a többiek se viszik túlzásba a takarékoskodást a RAM-mal... E tekintetben mindegyiknek javítani lehetne még. Ettől persze még tény, hogy van leak, de nem igaz, hogy nem dolgoznak rajta.
A 7.0-ás béta már tényleg sűrűbben "takarít," ez könnyedén észrevehető. Ha lesz majd időm rá, lehet hogy csinálok egy új tesztet, és publikálom itt.
Egyébként én évek óta folyamatosan 30-40!! kiegészítővel használom, és bár néha tényleg idegesítő tud lenni a nem túloptimizált memóriakezelés, de normál használat mellett észre se venné a dolgot az ember... Nálam mindig csak akkor tűnik fel a dolog, ha több tucatnyi tabot nyitok meg, és ilyenkor általában több órája megy a FF.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO