Új hozzászólás Aktív témák

• mrszitya

senior tag

válasz fatal` #20992 üzenetére

Én gyakorlatilag az 1.0 óta használom a FF-t 1. böngészőnek, de persze a többi alternatívát is kipróbáltam már. Kisebb teszteket is csináltam, pl. a 4-es verzió memóriahasználatát is összehasonlítottam kíváncsiságból a többiekével úgy 5-10 tabot megnyitva, és dokumentáltam a memória és CPU-használatot. Már nem tudom számokkal alátámasztani a dolgot, de a többiek se viszik túlzásba a takarékoskodást a RAM-mal... E tekintetben mindegyiknek javítani lehetne még. Ettől persze még tény, hogy van leak, de nem igaz, hogy nem dolgoznak rajta.

A 7.0-ás béta már tényleg sűrűbben "takarít," ez könnyedén észrevehető. Ha lesz majd időm rá, lehet hogy csinálok egy új tesztet, és publikálom itt. :)

Egyébként én évek óta folyamatosan 30-40!! kiegészítővel használom, és bár néha tényleg idegesítő tud lenni a nem túloptimizált memóriakezelés, de normál használat mellett észre se venné a dolgot az ember... Nálam mindig csak akkor tűnik fel a dolog, ha több tucatnyi tabot nyitok meg, és ilyenkor általában több órája megy a FF.

Új hozzászólás Aktív témák