Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez horror....
Mondhatunk bármit ez qrvadrága.
A VFR árkategóriában és stílusban is hasonló moci, elmondom tavaly miket fizettem a karasnásoknak a dolgokért:Olaj + szűrő (motul és gyáriszűrő ) csere 22k
Kardánolaj csere 1,5k
Fékfolyadék csere 5,5k
Kuplungfolyadék csere 3k32k!
ÉS EBBEN A MUNKADÍJ is benne volt.

Most cseréltem légszűrőt amihez a hondát mégsokkaljobban szét kell szedni mint a kawát és nagyonpöpöcsölve megvoltam vele 2 óra alatt, ők + leszedik a házat és már ugrik ki a 4 gyertya megy bele az új + fél óra de legyen 1.
15 a légszűrő 20 a gyertya meg legyen ugyanígy 10 a hűtőfolyadék meg 15k munkadíj még ezekre akkor is megvagyok 90k körül 115 bakker!Hűtőfolyadék csere nemtom meddig tart, de ez szerintem horror alkatrész/folyadék ár és a munkadíj is kemény.
Szvsz.Kardánolaj 3200FT? WTF kell bele 200ccm, 1 liter olaj nem kerül 3k-ba totál tévedés ráadásul munkadíj nélkül...
Én értem amit persu is ír hogy iderohan odarohan, nemtudja mit húzott meg stb.stb, de ez engem mind nem érdekel, ha kell, akkor legyen ott külön 3 szervizes és ne ugráljanak össze vissza...
Ha valaki valahol elégedett akkor az visszajár és ott menni fog a bolt rendesen... -
.mf
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Uh. Hát ezekre az árakra mit is lehet mondani? "Full gáz"?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másfél-duplája a bolti kisker árú végfelhasználói kiszerelésű cuccnak is, ők meg nagyker áron nagy kiszerelésben jóval olcsóbban veszik. Van itt marzs, rendesen. S még csodálkoznak, hogy mindenki jobb esetben vidéki kisebb szervizekben, rosszabb esetben ismerőssel, házilag, vagy egyáltalán nem szereltet, végez karbantartást. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Pedig ezen nem olyan sok meló van. Még egy szelephézag-ellenőrzés / állítás sem fér bele ennyi pénzbe?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)