- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bogyó bá' #42868 üzenetére
Tavasszal jobb is, mert érkezik az SJ5000 és lenyomja a 4000 árát. Kiismerni nem nagy dolog hidd el. Pofátlanul egyszerű cucc.
Azt mondják, hogy ha több akkud van jobb ha megtanulod 3 másodperc alatt kicserélni, mert eddig tartja a beállításaidat. 2 órából is lehet sztem anyagot csinálni. Persz egyén függő. A sztyeppén suhanni úgy, hogy a kormány meg sem moccan az nem esemény.Szerk: nono, a pánt külön tétel volt, abból is a fullos van: [link]
Csomag tartalma
Ezer féle ilyen adapter van hozzá amivel minden féle pozícióba lehet forgatni. A bicajos tartóval kamerázok hátrafelé. Azt mondják az okosak, hogy motorra azért nem jó mert lerázódik elforog. Hát nem tudom, sztem nem. Bukón és mellkaspánton jól mutat az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest