Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz baboss #67016 üzenetére
Köszi, de más miatt kérdeztem. A HD -kon speciális gumi van gyárilag. Szélesebb nem fér be. Csináltattam egy 18 -as kereket a 16 -os helyett. A gyári gumi kb. kiváltó mérete 18 -asban a 140/70-18. Csak az LI (Load Index) értéket hagytam figyelmen kívül. Az átlag ebben a méretben a 63, vagyis max 270Kg, ami nekem kevés. 70 feletti LI értékű hátsó gumi kéne ebben a méretben, különben csak szobadísz kereket csináltattam.
[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
válasz baboss #67597 üzenetére
Az a kérdés, min nem nyúlhat túl micsoda? Ha az a hosszú, barna izé ott a motor része, mondjuk díszítőléc, vagy merevítő, akkor nem szállítottad ugye.
Amúgy nem hinném, hogy automata kamera ilyesmit felismerne, és foglalkoznának vele. Pláne kétlem, hogy az ojjektív felelőtlenség alapján megbüntetnének. -
togvau
senior tag
válasz baboss #69374 üzenetére
Én is voltam ott, hétvégén nagy tömegre lehet számítani (sok motoros).
A kaja elég olcsó és jó (3 ezer forint körüli áron jó nagy adagot adnak, átlagos férfi jóllakik vele, nő pedig kizárt hogy egyedül meg tudja enni), olyan savanyúkáposztát adnak szinte minden fogáshoz, hogy nagyon jó.[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
Shad0w
senior tag
válasz baboss #69786 üzenetére
Amit én látok: záróvonal + zebra, mindkettőn tilos előzni. Az autós meg vagy 20 méteren keresztül indexelt.
Úgy mégis mire számítottál?szerk.: Ja és akkor is tilos előzni ha az előlhaladó jelzi a lekanyarodási szándákát, videón pedig elég gyanúsan már akkor indexel amikor a mögötte lévőt el kezded előzni.
Értem én, hogy sok a fasz az utakon, de ezt sztm most te nézted be. Örülök, hogy azért nem lett semmi bajod.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
No offense, de zebra elött és zebrán előzni tilos. Ráadásul zárovonalat átlépve előztél. Mit csináltál volna, ha kilép egy gyalogos? Te is szabályokat átszegve közlekedtél, nem értem a felháborodást. Persze az autós is, de ő is azt gondolhatta, hogy záróvonalon nem előzik...
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Hát igen azért a záróvonal nagyonottvan, én ilyenkor nem is előzök, ha valaki bekanyarodhat balra, mindig kivárom hogy balra ne legyen lehetősége kanyarodni a delikvensnek, aztán mehet.
Egyszerűen nem lehet elvárni tőlük hogy figyeljenek bekanyarodás előtt is, mert 10 emberből 8 nem néz ilyenkor a visszapillantóba meg a a holttérbe...
Itt ha valami történt volna , kizárólag téged vettek volna elő. Feltételezem még előzni tilos is volt, záróvonalnál sokszor kirakják azt is."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Geresics
addikt
válasz baboss #69792 üzenetére
Egyértelműen Te vagy a hibás ha belemész, ez tisztán látszik a videón.
Olyan szabály pedig nincs (tudomásom szerint), hogy ne kanyarodhatna balra, ugyanis Te nem előzhetsz meg valakit, aki balra akar kanyarodni (és azt szabályosan, időben jelzi is)! Szerintem azzal kevered, hogy ha valakit már előznek, akkor az nem kezdhet előzésbe!
"csak nem hittem, hogy ennyire bamba legyen valaki" - aki jelen esetben Te vagy!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Polemius
senior tag
Záróvonalon, zebrán át előzöl, ő jelezte a kanyarodási szándékát, szóval több szabályt is súlyosan megszegtél*. ne csodálkozz, ha nem számít rád senki (ettől persze neki néznie kellett volna a visszapillantóba).
Egyébként, bár valóban a záróvonalon át kanyarodott, de csak mert levágta az ívet. Mindjárt utána véget is ért a záró, szóval pont be tudott volna kanyarodni szabályosan is, ha kevésbé kényelmesen teszi.De úgy egyáltalán:
ha hosszabb, egyenes, lámpa nélküli úton előttem lelassul/megáll a sor, nem indulok neki nagy lendülettel előzni. Mert általában két oka van: vagy valaki le akar kanyarodni, vagy valakit engednek felkanyarodni (jobbról). Mindkét esetben Darwin díjra jelentkezés a bal oldalon nagy sebességgel érkezés...
Amire még egyből elveszem a gázt és készülök fékezni (akár autóban, akár motoron):
- Kerékpáros, aki nem teker, vagy hátranézeget (nézeget, de általában nem lát)
- Út mellett (parkolóban, bejárón), merőlegesen, farral kifelé álló autó helyzetjelző lámpái, és különösen tolatólámpa (!).
- Általában is, út mellett/szélén jármű, benne a vezetővel.
- Út szélén/mellett álló autó megmozduló kereke (ha kicsit is oldalról látod, már könnyen észrevenni, ha pár centit is gurul)
- Gyerekjáték, sportszer az út mellett/szélén (klasszikus ugye a labda után rohanó "hülyegyerek")
- Gyanúsan lassan és/vagy bizonytalanul haladó jármű (vagy keresi az úti célját/parkolóhelyet, vagy csak nem "tiszta" a sofőt)*Olyanokat, amelyek áthágása súlyosan veszélyezteti a saját magad és mások egészségét.
-
Doki16
addikt
válasz baboss #70134 üzenetére
Ha mar itt tartunk segitsetek egy kicsit nekem. En meg soha sem vittem utast magammal. Radasul kemeny 67 kg vagyok es aki azt akarja, hogy vigyem nehezebb nalam. Mit kell neki elmagyaroznom, hogy tudja segiteni az utazast?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
kcsa
veterán
-
polimorf
tag
válasz baboss #70380 üzenetére
Látom a tőlem kapott útvonalat jártátok meg, örülök ha tetszett!
Az autós szitut ügyesen megoldottad Ismerve a motorodat 2 személlyel a gyorshajtás szóba sem jöhet.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz baboss #70415 üzenetére
Hasonlóan már én is jártam: a 6-oson, erősen emelkedős részen (kapaszkodósáv van) negyedikben nyélgáz 130-cal tépek felfelé, erre valami vadállat legalább két kilóval elsüvített mellettem (szép emelkedőn felfelé). Ja, és még integetett is közben a jobb lábával.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
válasz baboss #70415 üzenetére
Az a 140 nem egy olyan tempó amit nehéz elérni. Mindenféle teperés nélkül a 100 is 10s-en belül elérhető és észre sem veszem. Én pl jobban félek egy suzukiban 140-nél mint a motoromon 180-nál.
A sebesség érzet a fejidomos motorokra nem annyira jellemző, legalábbis én ezt vettem le. Nakeden sokkal jobban kijön a tempó. Motor ill. autó között nézve az autóban jobban érezni mint motoron.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest