Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
boogie84 #48986 üzenetére
Ma láttam, hogy van Lazerhez pinlockos kis fényre sötétedő belső.
Nekem is Lazer sisakom van, akciósan vettem, nagyon szeretem, szép, halk és szélvihar sincs benne, mint az előzőbenS alig karcolódott meg a szellőztető kis füle, amikor estem, mert sikerült ugye arcra. Úgyhogy most vadászok új plexit, a szokásos tatabányai boltban van sima. Lehet, hogy a végén az lesz, csak néha viszi ki a szemem a szembenap, de nekem már mindegy, csak legyen motorom. Az alkatrészeket valami 2 héten át adták postára, úgyhogy egyelőre még mindig nincs. Tanulság, máskor baleset előtt kell megrendelni, hogy meglegyen, mire 95%-ra javul az ember :-/ Mire megjön, lehet, hogy százas leszek, újra kéne kezdeni a gyógytornát, kicsit másra koncentráltam mostanság.
Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest