- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #39293 üzenetére
Persze azt tudom, hogy elkönnyül fékezéskor a hátsó kerék (gyorsításkor meg az első).
De akkor se fogom fel, hogy miért pattog, csúszás helyett, ha blokkolni akar. Nekem a hátsó futóművön nem sokat lehet állítani, csak az előfeszítést, 7 fokozatban, most a 2-esben van, gyárilag is itt volt. 7-es a legpuhább.
Hátsóféket én is használok kanyarban (persze óvatosan). Egyszer megértették velem Fiedor Feriék, azóta nem szoktam le erről..mf: sajnos nem sok mozgásterem van az ülésen kanyar előtt, meg ez már az N+1. dolog lenne amit csináljak
Persze ha a hátsó ülésről tudnék kanyarodni, akkor jobb lenne a súlyelosztásunk
Sajnos ezen a gépen nem lehet csavargatni mindenhol.
Ideális esetben a 3-ban leírtak szerint fékezek, de vagy nem elég "puhán" kezelem a kezelendő szerveket, vagy valami még kimaradt. Mindig progresszíven fékezek, így az első kerék szépen kilapul ahogy adagolom a fékerőt. A hátsónál szerintem ez fikánnyi, hisz minden teher előre megy, de stabilabbnak érzem a gépet ha előbb a hátsó féket húzom, ezért is nem akarok erről leszokni. Viszont ha kihagytam a folyamatból a hátsó féket, akkor nem pattogott, de nem is éreztem magam biztonságban.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest