- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kom-ancs
tag
Helló!
Nekem nemsok tapasztalatom van használt telefonokról,én újonnan vettem,de azt elmondhatom,hogy feketét mégegyszer nem vennék(bár ebben a színben tetszik a legjobban) az bisztos.Alig másfél hónap alatt kikopott a két sarka fent,a csukló résznél,és marha gyorsan koszolódik.Egyébként eddig hibátlanúl müködik csak én állat letöröltem két gyári skin és azt eléggé zokon vette.Ja és ha veszed legyen meg a gyári kábelje meg cd-je mer az igen hasznos lehet (pl. telefonkönyvet lementeni,csengőhangot,háttereket feltenni).A három oldalsó gombja elég lötyögős,ettől ne ijedjél meg mer az gyárilag olyan vacak.Amúgy nagyon kafa kis telefon.Egyebet nem tudok elmondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged