- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kom-ancs
tag
Helló!
Nekem nemsok tapasztalatom van használt telefonokról,én újonnan vettem,de azt elmondhatom,hogy feketét mégegyszer nem vennék(bár ebben a színben tetszik a legjobban) az bisztos.Alig másfél hónap alatt kikopott a két sarka fent,a csukló résznél,és marha gyorsan koszolódik.Egyébként eddig hibátlanúl müködik csak én állat letöröltem két gyári skin és azt eléggé zokon vette.Ja és ha veszed legyen meg a gyári kábelje meg cd-je mer az igen hasznos lehet (pl. telefonkönyvet lementeni,csengőhangot,háttereket feltenni).A három oldalsó gombja elég lötyögős,ettől ne ijedjél meg mer az gyárilag olyan vacak.Amúgy nagyon kafa kis telefon.Egyebet nem tudok elmondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest