Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• He-Nike

aktív tag

válasz He-Nike #523 üzenetére

Kaptam pár levelet gondoltam közzéteszem a válaszokat(hátha másnak is hasonló gondja adódna) :
    A Skin letőltésének menete:
    A linkre katttintva bejön egy rapidshare oldal ott megkeresed a ''free'' gombot katt majd bejön egy újjabb oldal otpedig szines betűk lesznek egymás után rajzolva azokat beírod az üres mezőbe majd pedig download... ennyi

A Skin feltőltése a tellóra:
    1.Letőltőd a p2kcommander nevű progit [link]
    2.Feltelepíted a tellóhoz való szükséges drivereket: rádugod a tellód a gépre, a gép új harvdert talál ezeket a menj a haladóra (vagy valami ilyesmi)
    ott add meg neki a szükséges driverek könyvtárát (a p2k commander mappában megtalálod)
    3.elindítod a p2k commander-t kiválasztod a mobiltelefont ekkor újjabb drivereket talál azokat is telepítsd fel(az ellöbbi ponthoz hasonlóan)
    4.miután a commander (végre) ''látja'' a tellónkat keresd meg a a/mobile/system mappát
    mentsd el biztonságos helyre az mma_ucp és mma_dcp fileokat majd töröld őket (temészetesen a tellóról) a skinem mappájában találsz egy system mappát abban pedig az mma_ucp és dcp file-okat ezeket másold be a tellóba oda ahonnan az előzőket kitörölted (magyarán kicseréled a file-okat) ha kész vagy zárd be a p2k commandert
    5.A skinem mappájába találsz egy install-t katt rá majd kövesd az utasításokat
    6. telló újraindít és a telefonnak a beállítások/testreszabás/kinézet menüpontjában megtalálod a He-Nike nevű skint Nyomj rá majd ámúldozz.....

Ennél szájbarágóssabban nem tudtam leírni de ha valami nem menne írj segítek...

Új hozzászólás Aktív témák