Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy V3-as telót, a jó öreg sima V3-as black design-ja tetszik, viszont én szeretnék 6-7 Mb-nál több memóriát. Szóval V3 kinézet csak több memó, bővíthetőség, ez kéne nekem. Próbáltam utánanézni a sok V3+abc valamelyik betűje változatoknak, hátha van ilyen amilyet szeretnék. Ott van pl a V3m, csak az CDMA-s, na ez pont tetszene is. tudom ott van a V3XX is, de az sem jön be a V3ivel együtt.Olyanon is gondolkoztam hogy V3i, és arra ráhúzni egy V3-as full házat, ha egyátalán ilyen lehetséges, nem tudom. én most ilyen marhaságokon töröm az agyam,ez van, de ha valaki tud valami 5letet ossza meg velem. kössz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest