Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mortal Kombat X

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-05-05 21:24:51

LOGOUT.hu

Minden ami Mortal Kombat X.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3788) Carasc0 válasza maestro87 (#3786) üzenetére


Carasc0
őstag

Gratu!

Én is a 30e pénzes packot tartom a legjobb vételnek. Larax-nak pont tegnap említettem hogy, a 30e aranyas pack néha gold karaktert nyit. Igaz az általad linkelt video alapján bárki állíthatja hogy az régi és lehet hogy egy glitch volt amit befoltoztak, de én ilyennel szeptember után találkoztam, tehát a hír igaz. Ritkán de bead gold kártyát.

A level up kártya kincset ér? Huha akkor én gazdag vagyok. 42db LEVEL UP kártyám van. Arra tartogatom őket, hogy amikor egy karakterrel elérem a LEVEL 40-et, akkor az utolsó 10-et már nem szenvedem ki mert sokáig tartana, inkább akkor beváltom őket. De elsőként a kedvenc kártyákra fogom majd alkalmazni a stratégiát, csak azok még nincsenek LEVEL 40-en.

Nekem az Exklusive Kitana lenne a nagy kedvenc, de azokat a kártyákat marha ritkán dobja be. Ezért is félek már Kombat Pack-et nyitni. De sajnos az csak onnan szerezhető be.

Amúgy aki PC-n játszik MKX-el és szeretné hogy a 30 és 60FPS mellett picivel lassabb legyen a játék (tehát a bunyó úgymond látványosabb legyen mint a régi klasszikus mortálokba) akkor szívesen elmondom hogy kell.

XERXÉSZ:Úgy legyen! Legalább tényleg a Pit map, skinek és a KP2... :R

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mortal Kombat X
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.