Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
szabolcs6969
üzenetére
Üdvözöllek!
ITT érdeklődj!
-
szabolcs6969
friss újonc
Sziasztok vetem egy monitort az PCaréna-hu-ról össze kötetem a gépel nagyából 10 percig volt kép és utána elfeketedet a kép mintha ki kapcsolt volna a monitor egy radeon rx 580 series kártyához volt kötve HDMI-vel kérdés az lenne ha 10 percig adot képet normálisan utána ujjra inditotam akkor is be adta a képet azonal le feketedet de úgy hogy sötét feketére a monitorba a ledpanel nem világitót tehát nem világos fekete volt mit mikor a kártya nem ad képet hanem olyan fekete mikor a monitor készenléti álapotban van a kérdésem az lenne a videó kártya vagy monitor hiba lehet segítsegeteket köszönöm
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest