Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
-
dani_golf
tag
válasz abdulka1 #19253 üzenetére
nemtalálom a linket.de tényleg láttam.azért kéne oda mert új gépet vennék és amik tetszenek házak már semeikben nincs 5,25 ös keret elöl.
konkértan ugy volt hogy a ház oldala ugye edzett üveg.és vhogy egy digitális kijelző volt a lappal párhuzamosan.tehát ránéztél a ház oldalára és láttad a belsejét és fent a kijelzöt a ventik adtaival
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz abdulka1 #19397 üzenetére
Sajnos az alaplapon is csak 3 pin-es csati van, úh úgyse lenne szabályozva, de gondolom nem olyan hangosak ezek a Be Quiet-ek 1000 rpm-en. Tudom akkor kár ilyen 4 pines splitter, csak megtetszett, hogy ennek harisnyázottak a kábelei.
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz abdulka1 #19463 üzenetére
Köszi, nem tudom miért nem találatam meg...
Lap aljától éppen kiér a ház oldalához, de akkor nem lentről indul a szalag. Szerintem ez a kábel amúgy két szalag összekötésére/toldására van, kb annyi szépen elfordítani/elosztani egy nagyobb házban.
Vehetnék kettőt, de az fura, szóval vlszg a coolermaster 1-3-as elosztója lesz, az 58cm, plusz még lehet rá kötni, ha úgy adódna:
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MrDerekas
addikt
válasz abdulka1 #20254 üzenetére
Köszi a pontosítást
Az viszont, hogy nem értesz egyet velem... Nagyon lusta vagyok kimenni a helyiforrásba ( ) de kapásból három házra asszociálok a készletből, aminek egyben van az alaplapi csatlakozója az előlapi funkciógombokhoz, ledekhez. Nekem úgy rémlik, hogy nem túl régóta divat pinekre szedni. De lehet csak a korai demencia szedett újabb áldozatot velem[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz abdulka1 #20257 üzenetére
Maxdata szerverházam volt ilyen, az tuti. Meg valami... ehhh. Betűk rémlenek a nevéből Hétvégén pakolászni tervezek, rájuk nézek. Aztán ha tévedtem, jövök esdekelni Az is megvan, hogy valami régebbi gép fejlesztése kapcsán még vágtam is szét ilyen csatit, mert mint írtad is, nem igazán passzolt az alaplaphoz.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
sheep
addikt
válasz abdulka1 #20266 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés.
Ezért érdeklődtem én is itt, mert a neten én is csak azt a leírást láttam amiben különálló vezetékeket mutanak.
Ezek szerint létezik belőle ilyen változat, bár úgy tudom ezt a házat nem sokáig forgalmazták.
Megkérdeztem az előző tulajt is amúgy hogy nála hogyan volt bekötve de még nem válaszolt.Amúgy egy picit elkiabáltam a dolgot, ha már itt tartunk lenne egy kérdésem:
a gép csak nem akar elindulni, a bekapcsoló gomb, ventik, alaplapi ledek működnek, de nincs kép a monitoron és ami nagyon fura a billentyűzet/egér sem kap áramot. Szóval nem tudok belépni a biosba.
A ventik pörögnek kb egy percig, az alaplap világít, utána kikapcsol és újraindul.
Ehhez esetleg lehet köze ehhez a vezetéknek?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
MrDerekas
addikt
válasz abdulka1 #20266 üzenetére
Jöttem megkövetni magam Bár amire emlékeztem házikók, azon már nincsenek előlapok (kellet pár vezeték, párszor, na ) azért az egyik dobozomban találtam ilyen csatit, meg egy kis érdekességet.
Egybecsati és egy érdekes közösítő: [kép]
A közösítőnek egyik felét fényképeztem, de a másik felén a többi alaplapi vezérlőpanel pin is megvan.www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz abdulka1 #20290 üzenetére
Szerintem meg is lelted a hiba forrását Még ha az okát nem is (A kondi cucca elvileg nem folyhat át az alaplapon. De annyi mindent láttunk már... akár elő is fordulhat)
-
imibogyo
veterán
válasz abdulka1 #20316 üzenetére
Én kivágnám simán az előlapot, aztán mehet valamilyen rács rá. Ízlések és pofonok kinek mi az esztétikus, de megoldhatod ritkább ráccsal, vagy épp sűrűbbel is (ez szerintem elegánsabb és menne a tetőrácshoz is). Ha a kivágáshoz fémből készült hálót használsz és azt mondjuk meleg-takonnyal ragasztod be a teljes kerületén (rejtve természetesen), akkor az előlap merevségéből sem áldozol fel sokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
dvd_R+
őstag
válasz abdulka1 #20626 üzenetére
Szia!
Beszéljen helyettem a képA sárgán keretezett heatsink nincs rajta az alaplapon, bekapcsol és működik is tökéletesen, de gondolom nagyobb terhelés alatt jobban melegedne és ezért is van rá gyárilag a heatsink ami az esetemben nincs ugye...
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz abdulka1 #20628 üzenetére
így került hozzám igen.
De itt egy kép róla, lényeg hogy megszeretném oldani a megfelelő hűtését annak a részének ahol nincs heatsink rajtaIlletve itt egy videó ami talán segíhet abban hogy milyen heatsink kellene nekem a lapra:
[link][ Szerkesztve ]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz abdulka1 #20630 üzenetére
nem mondott semmit, visszaküldött alaplap, valósínűleg aki berendelte majd vissza küldte ezért tette hogy le szedje a heatsinket..
Gyártóval már beszéltem az volt a válasz hogy nincs nekik ami elég fura..Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
senior tag
-
Thome
veterán
válasz abdulka1 #20662 üzenetére
Köszi, nagyon jó, merlinen láttam hogy vannak kábelek, de ilyen moddingra nem számítottam!
(#20663) korcsi: Az mondjuk tényleg nagyon olcsó, esetleg tudsz 1-2 linket dobni amit berendeltél? Bár nálam a színek azok egyediek lennének, kicsit szivárványosabb stílusban, de hátha tudok spórolni vele még pár forintot.
-
Reflax
tag
válasz abdulka1 #20819 üzenetére
Igen van rajta egy pár olyan. A házon lévő USB 2.0-át rá is nyomtam csak ugye a 3.0-át nem tudtam. És ha 2.0 a bemenet USB, az pedig átmegy 2.0 aljatba akkor a 2.0 maximumát fogja lehozni? Gondolom a 3.0 nem lesz adott.
CPU: i7 950, VGA: GIGABYTE GTX 1650 Super 4GB OC, 14GB RAM, SSD: 250GB Samsung 860 EVO, HDD: 1TB WD Blue, 1TB WD Black. Motherboard: Super Micro X8SAX 3 channel, Ház: DeepCool Matrexx 55
-
Reflax
tag
válasz abdulka1 #20821 üzenetére
Van, csak nekem a kényelmi szepont miat tjó lenne, ha a ház előlapi 3.0-át tudnám használni
CPU: i7 950, VGA: GIGABYTE GTX 1650 Super 4GB OC, 14GB RAM, SSD: 250GB Samsung 860 EVO, HDD: 1TB WD Blue, 1TB WD Black. Motherboard: Super Micro X8SAX 3 channel, Ház: DeepCool Matrexx 55
-
Reflax
tag
-
pacni120
tag
válasz abdulka1 #20878 üzenetére
Kipróbáltam, lőttem pár fotót is, de igazatok volt, sok a hely, de bazinagy egy ilyen hűtő nem fér be. Az 1000% hogy kell a hátlapra egy passzív hűtőborda, de egyelőre félek megbontani a kártyát. Első ránézésre a műanyag backplate pár csavarral van csak rögzítve, kétlem, hogy bármilyen garancia matrica lehet alatta, de nem merem levenni, amíg nem látok valami szétszerelős YT videót róla. Van rá 3 év gari, nem kéne bukni
Ha véletlenül lenne infótok a dologról kérlek osszátok meg velem! -
imibogyo
veterán
válasz abdulka1 #21056 üzenetére
Persze igaz, de mivel hasonló "munkákhoz" a jövőben is jól jöhet egy ilyen eszköz, meg igazából pár száz másik dologhoz is hasznos lehet, például farsangra jedi kardhoz ( , mondjuk a kész állapoton ez a rész pont nem látszódik, mivel kapott egy csomó fekete szigetelő szalagot, de majd este dobok be képet), gondoltam 1000-1500 Ft nem túl komoly kiadás.
-
imibogyo
veterán
válasz abdulka1 #21058 üzenetére
Ez lett a végeredmény. Persze fényes nappal nem olyan látványos, de sötétben nagyon ott van. A fiam el volt alélva, amikor meglátta. Épp mesét néztek "este" a sötét szobában, amikor besétáltam a felkapcsolt karddal és közben dúdoltam a szokásos Darth Vader bevonuló zenét. A jelmezt pedig feleségem varrta (a maszk kivételével, mert az volt itthon)...
Amúgy nem nagy szám összetevőkből áll:
- zseblámpa (lehetőleg elég erős fényű)
- piros rúzs elkobzása az asszonytól
- buborékfújó eleje, kitömve damillal a jobb fénytörés miatt
- melegtakony + szigetelő szalag -
törölt tag
válasz abdulka1 #21248 üzenetére
Éreztem én ezt valahol, hogy nem biztos, hogy szabványos dologgal állok szemben. Ezért is kérdeztem.
HP-Compaq 6200 Pro SFF a gép.
Az alaplap pontos típusa. [link]
A cserélendő venti pedig: ADDA AD0912UX-A7BGL
Ez a venti eredetileg a tápegységben volt, de iszonyatos hangja lett egyszer csak. Kézzel pörgetve is nagyon rezonál, csapágya kampec.
A tápba beraktam a proci hűtő ventijét, ami szintén ilyen 4 pines 92 mm-es venti. Aminek még jó a csapágya.
Praktikussági okokból nem akarom mégegyszer szétkapni a tápot, ezért gondoltam a proci hűtőjével megcserélni. Azt gyorsabb szerelni.
Meg vettem az Arctic-ot és akkor vettem észre a különbségeket. -
törölt tag
válasz abdulka1 #21250 üzenetére
A gép már rég nem garanciális. Szétkaptam a tápot is megint. Ott látszik a jelölés a lábakon. [link]
A barna csati az az eredeti cpu hűtő ventié. Szin szerint azonosan van bekötve a fehér tápventivel. [link]
Igazából az alaplapon csak két Chassis Fan dugalj van, konkrét CPU Fan nincs. [link] A két barna csati az.
A procihűtő venti a fenti sarokban lévő aljzatra csatlakozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendőrségi feljelentés
- PlayStation 5
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- KONZOL beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik