Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv. Adott egy Deepcool Matrexx 55, aminek ugye van egy SUB 3.0 csatija:

Na már most van egy Super Micros X8SAX Motherboard, aminek a manualja itt van: [link]
Kérdésem az lenne, ha jó helyen kérdezem persze, hogy megodlható valamivel a csatlakozás? Van rá valami eszköz, átalakító, vagy csak az én szemem hülye ahhoz, hogy lássa ez bedugható eleve valahova a fenekemen kívül?
Köszönöm!
-
Reflax
tag
Valaki ennek fényében tudna ajánlani valami vezérlőt egyébként későbbi célokra?

-
Reflax
tag
félreértés ne essék, nem venti rgb-t akarok irányítani, hanem a házon lévő nagy led csíkot bekapcsolni, mivel nem műkszik gombnyomásra, ami ugye szintén a házon van.
-
Reflax
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Néztem egy összeszerelő vidit és ha jól emlékszem ott mondta a csávó, hogy a ház alap rgbje amit a házon lévő gombbal lehet irányítani, azt elég a fanba dugni, ha más rgbt is akarunk ezzel együtt irányítani, akkor egy vezérlőbe kell dugni. Nos az a kérdésem, hogy ha a lapon nem oldható meg, felvilágosítana valaki, hogy másképp hogy oldható?
-
Reflax
tag
Üdv, adott egy Super Micro X8SAX alaplap. A kiosztása ez: [link]
A ház Deepcol Matrex 55.
Adott az előlapi RGB világítása. Nem rég az alaplapba bedugtam az USB portot a helyére (elég nehéz eltéveszteni, mivel ugye az alaplapon ott van, hogy USB port.
Nos olyan progblémám van, hogy bekötöttem az USB portot és a FAN csatlakozóba bedugtam az RGB portot (azt találtam a sima mod nélküli kapcsolható előlapi RGB-e bedugható az alaplap FAN-jába)
Az USB port ha be van kötve és rádugok a házra egy telefont vagy USB pendrivet- akkor a teló csatlakozását kilövi és a teló többé nem felismerhető semmilyen gép számára adatátviteli eszközként, de tölteni bármelyik gép (minimálisan) de tölti. Az RGB világítás pedig elszállt a FAN-ba dugva. Az óta volt egy szervíz.
A Kábelekk közt van egy 2 pines Kábel, ami Molex, és ugye a tápkábelre rádugható, de naggyal rá van írva, hogy ne dugjam be, ha az alaplappal kezelem az RGB világítást.
Nos nem dugtam be, és beledugtam a FAN portba az RGB kábelét, és nem viéágít. Előfordulhat, hogy az RGB-t nem servizelték meg? Vagy ránézve a hozzáértők, az alaplapon máshová kellene dugnom a csatlakozót?Esetleg más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Minden jó volt, mert a szervízben meg volt csinálva, csak a LEDszalag volt fordítva összedugva és bevonva ez így valami ragasztós papírral. Még jó, hogy szétszedtem.