- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartos96
tag
Sziasztok van par molex-3 pin fan atalakitom ami megy tovább is molexkent 5 db ot osszekothetek egymas utan? A kabelei alubol vannak a tap amire menne az ss gc 550 gondolom ennek azert mar csak rez kabele lehet. A réz alu meg nem igazan szereti egymást. Lehet ebbol barmi gond?
-
bartos96
tag
Sziasztok! Van egy tt Core v21 em és szeretném kicsit átalakítani az elejét. A lényeg az lenne, hogy az alaplappal egy magasságba szeretnék betenni 2 db arctic p14 et egymás mellé. Ehhez kell vágják lyukat nekik Dremelem nincs flexszel vagy dekopirral tudnám megoldani, vagy lefurom a szegecseket és elforditom 90 fokkal. 32*32 es az eleje. Melyik lenne jobb megoldás szerintetek?
-
bartos96
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy számítógép tápegységről működtetni csak 5db pc s ventilátort, meg 2db kis méretű samsung hangszórót működtetni a tápszempontjából jó e? Nem teszi e tönkre hosszútávon? Codogen-mtech tápról lenne szó. A tápokat teszteltem zöld fekete inditós módszerel és üresbe indulnak.
-
bartos96
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy [link] ilyet hogyan lehetne úgy müködtetni, hogy ne kelljen a tápról a satát rádugni? Nincs sajna se sata se molex a tápon több.
Viszont jó lenne még pár venti a gépbe. Jelenleg egy extra ventit tudtam az egy gyári mellé tenni telefontöltőről. Van pár régi tápegységem itthon azokkal meg lehet ezt oldani? -
bartos96
tag
válasz
fatpingvin #21092 üzenetére
Na ez az hogy a venti nem olyan erős. Ahogy megy a gép berakom a kezem és nem igazán érzem hogy elérné a hűtoig a legaram.
-
bartos96
tag
Sziasztok!
Szeretném moddingolni a tt core v21 (20cm és venti) és hazam előlapját. Ehhez kellene nekem porszürő szivacs. Kerestem sok féle de nem igen találtam csak PVC T ami vágos.
Az előlapi panelt mivel lehetne rögzíteni ragasztó pisztoly? Láttam régi házakban valami enyhén bézses színű ragasztóval volt odafogatva a nyáklap. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest