Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
abdulka1
üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés.
Ezért érdeklődtem én is itt, mert a neten én is csak azt a leírást láttam amiben különálló vezetékeket mutanak.
Ezek szerint létezik belőle ilyen változat, bár úgy tudom ezt a házat nem sokáig forgalmazták.
Megkérdeztem az előző tulajt is amúgy hogy nála hogyan volt bekötve de még nem válaszolt.Amúgy egy picit elkiabáltam a dolgot, ha már itt tartunk lenne egy kérdésem:
a gép csak nem akar elindulni, a bekapcsoló gomb, ventik, alaplapi ledek működnek, de nincs kép a monitoron és ami nagyon fura a billentyűzet/egér sem kap áramot. Szóval nem tudok belépni a biosba.
A ventik pörögnek kb egy percig, az alaplap világít, utána kikapcsol és újraindul.
Ehhez esetleg lehet köze ehhez a vezetéknek? -
sheep
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszi, így már tiszta. Remélem tényleg csak annyi hogy egyben van az összes előlapi kábel, és nem fogom szétqrni az alaplapot. Azért fura mert a ház manualja is különálló kábeleket ír. Persze azóta lehet módosították. A kiosztása alapján pont ráillik az alaplapra.
@abdulka1:
köszi neked is,szétszedtem a házat, de nem találtam a szálakra szedett vezetékeket. -
sheep
addikt
Sziasztok,
nem tudom hogy jó helyre írok-e, lenne egy kérdésem gép összeállítással kapcsolatban:
van egy Corsair 380t házam (használtan vettem), és nem egészen értem a kábelezést. A ház leírása sajnos tök egyszerű, nem nagy segítség.
Van egy Asrock z390 Phantom gaming itx/ac alaplapom, és erre szeretném rákötni a 2 db házventit, plusz az előlapi csatlakozókat (mikrofon, bekapcsoló, hdd jelzés, stb)
Szóval a kérdés:Elöl van egy 20cm-es ledes venti (Aerocool silent master), aminek van egy 3pin és egy 4pin molex anya csatlakozója. Úgy tudom hogy a pwm vezérlés miatt a 3 pinest kell rákötni az alaplapra és ennyi, a fannak van is egy 3 állású kapcsolója az előlapon. Illetve van itt még egy sata csatlakozó is ami megint kérdéses hogy mihez kell.
Viszont az előlapból jön még külön 3db 4 pines csatlakozó, amit nem értek:
Ezekkel mit kellene csinálni? Mit vezérelnek?
A másik kérdés, az előlapi panelt hogyan kellene bekötni? A ház leírása szerint van egy power, reset, hdd, led vezeték, de én nem találok ilyet. Helyette van egy 16W19 jelű kábel:
Ez ugyan az lenne csak egybefogva?
Valaki tudna ebben segíteni hogy mi mire való, illetve hol tudnám megkérdezni ha nem jó helyre írtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest