Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
abdulka1
üzenetére
Köszi, nagyon jó, merlinen láttam hogy vannak kábelek, de ilyen moddingra nem számítottam!

(#20663) korcsi: Az mondjuk tényleg nagyon olcsó, esetleg tudsz 1-2 linket dobni amit berendeltél? Bár nálam a színek azok egyediek lennének, kicsit szivárványosabb stílusban, de hátha tudok spórolni vele még pár forintot.

-
Thome
veterán
Sziasztok!
Remélem nem 80x feltett kérdést teszek fel ismét.
A büdzsé véges, s szeretnék magamnak csinálni egyedi színekből psu kábelt, vagy akár csak hosszabbítót.
Forrasztópáka, felszerelés, kézügyesség van, elektronikai tudás nincs.
Honnan tudok 24-es alaplap, 8 pines vga és 8 pines eps csatlakozókat beszerezni, illetve milyen vastagságú kábelre van szükségem?
18AWG megfelelő?Illetve, a harisnyázás szálanként hogy oldható meg, milyen anyaggal, vagy eleve olyan kábelt kell vennem?
Nagyon az elején vagyok a dolognak még.

Bocsi a full amatőr kérdésekért!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi