- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Van egy HX750i tápom, és egy 760T házam. Szeretném egy kicsit szebbé tenni a plexin keresztüli látványt, így a gyári merev, fekete kábelok helyett találtam színes, rugalmasabb kábelcsaládot. Kompatibilis lenne a tápommal? Egyáltalán van ilyen, hogy, jó-e hozzá vagy sem? Aki jártas az ilyenben és tud jobb minőségűt tudna ajánlani, (ha ez nem lenne olyan jó) amit magyar áruházban tudnék rendelni?
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Van egy Corsair Carbide 500R házam és levettem az oldallapján a rácsot és szeretném ablakosra megcsinálni, de a rácsot tartó fémfüleket nem tudom mivel tudnám úgy levágni, hogy ne tegyek külsőleg kárt az esetleges flex égetésével stb.
Ötletek?
Itt más már megcsinálta, csak a fekete verzióval.á
Így nézne ki, ha nem vágnám le. Hát nem ugyanaz.
A másik ötlet, hogy itt valaki megcsinálta a fehéret ilyenre ez is jó, ha macerás lenne a kivágás, itt mi a fekete rész, hogy pont illeszkedik rá?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Képek az enyémről:
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest