- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Benhill #21190 üzenetére
A lényeg, hogy olyat keress, ami csak akkor zár, amikor nyomva van. Momentary/tact/nyomógomb névvel általában ezek vannak. Emellett alapból nyitott legyen (ez a leggyakoribb, de nem árt figyelni)
Én olyat keresnék, amiben van LED, és akkor a két status LED-et kitenném a bekapcs és a reset gombokra.
Itthon piszokdrágák mondjuk (2000-3000 HUF) így talán megéri ebay-ről rendelni: [link] -
válasz
Benhill #20623 üzenetére
Attól is függ, milyen asztalod van.
Ha telibe van borítva a hátulja, vagy legalább annak egy része, akkor jó megoldás a kábelcsatorna.
Nekem a nappaliban a TV hasonlóan kritikus. (10 eszköz van a TV-nél, ennek mindnek táp-adat csatlkozója legalább, de van házimozi hangszórókábelekkel is) A nappali bútort úgy alakítottam ki, hogy legyen egy álfal a TV és a mögötte lévő fal között. Ebbe az álfalba bevezetem a TV mögött a kábeleket, a szekrények-polcok és az álfal találkozásánál pedig kivezetem őket.
A dolgozósarokba úgy tervezem az asztalom, hogy legyen az asztalnak a hátulján egy vak doboz rész - amit tartani fogja a felesleges kábelhosszakat, a maradékot pedig célirányosan malacfarokkal összekötve vezetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest