Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Ez elég OFF kérdés le, de az istennek se találtam ehhez vágó topicot, előre is elnézést. Az elektronikához talán egy pöttyet illik... Az is jó, ha elirányítotok valami ehhez passzentosabb helyre
Az a lényeg, hogy elég vacak a házban az áram, 4 év alatt 2 FSP-t vágott gallyra, mák, hogy nem ment velük más. Szeretnék valami védelmi megoldást, viszont a szünetmentes kiesett a képből, abból egy elfogadható szintűre nincs keret. Én valami speckó aljzatra gondolok, már szemeztem is velük, de totál laikus vagyok. Ezek azok a bizonyos villámhárító fícsörös dugaszok, de nekem csupán zaj- és ingadozás szűrésére kellene, a villámot majd én lezúzom. Tudtnátok ajánlani valamit? Márkát, specifikációt, esetleg oldalt, ahol informálódhatok?
Előre is köszönöm, Ábel
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest