- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9212 üzenetére
Ritkán szoktam, de van külön SMD pákám.
És van olyan haverom, aki csak SMD-vel foglalkozik, mert állítása szerint sokkal gyorsabb és könnyebb azokkal bánni. ( Láttam már munka közben, és tényleg. )
Hát neon az egy más kérdés. Olyat nem szívesen tennék a gépbe. Már megcsináltam a kivágásokat, és nembiztos, hogy szépen eltudnám rejteni.
Igen, ismerem Pesten a Ret-et, Lomex-et..., szoktam is oda járni. Azért kérdeztem a pontos típust, mert választani viszont nem tudok.
Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).
gordonfreemN:
Igen, azt lehet hajlítani, de a gyárban, gyártás közben. Az tulajdonképpen egy üreges cső ami gázzal van töltve, így ha te kézzel utólag hajlítasz rajta, akkor a belső térfogata a hajlítás miatt lecsökken, és a melegedés közben (használat) akár el is pukkanhat a túlnyomás miatt.
Tehát, én nem tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest