- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
Zalaymate #4986 üzenetére
Igen igy működni fog a dolog. Én nemrég csináltam egy kábelt az alaplapomhoz,ugyanis mivel crossfire-es, van rajt egy kiegészítő tápcsati a második karinak. Eddig nem kellett, de most meglesz a 2. kari, ezért gondoltam megcsinálom. Az volt a gond, hogy floppycsatlakozó van az alaplapon, ráadásul nem nagyon akartam elcsúfítani az összképet azzal hogy áthúzom az egész kábelt az alaplap felett. Volt egy régi floppymeghajtóm, kiforrasztottam belőle az apacsatlakozót, egy régi tápról pedig levágtam az anyát, a kábelét meghosszabítottam , és egy kék kábelhasrisnyával még viszonylag látványossá is tettem. Így nem kellett szétvágnom a tápom kábelét. Mindenre van megoldás, csak idő kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest