- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkiss2
csendes tag
Sziasztok
Epitettem egy HTPC-t. A haz egy Antec Fusion v2. Ennek a kijelzojeben van egy MCE kompatibilis infra vevo. Ezt a vevot nem tudom eletre kelteni. A driver csomag felment, a kijelzo es a software-i mennek jol. Az infra vevo viszont nem reagal semmire. Nincs kulon vezeteke, csak a kijelzotol jon egy nagy, amit egy USB-re kell radugni.
Felraktam a Girder, es HIP programokat, de egyik sem erzekel semmit tanitaskor. Van egy univerzalis taviranyitom, azzal probalgattam, de semmi. Egyaltalan ezek az MCE IR vevok ugyanabban a tartomanyban dolgoznak? Van eselyem, tudom hozza hasznalni? Kozben vettem egy Media Remote Control taviranyitot (nem az eredeti MS). Ez megy jol a sajat infra vevojevel, de ezt sem erzekeli a beepitett infra vevo.
Van tippje valakinek?
Kosz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest