- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
Sziasztok, ugyan nem modding kérdés, csak viszonylag általános táppal kapcsolatos.
Kicsit elszámoltam magam így hamarabb került eladásra a tápom mint terveztem. Van itthon pár kukázott/ezeréves pcm, pontosan három, azt gondoltam áthidalásnak majd csak jó lesz valamelyik tápja amíg megérkezik amit kinéztem, de nem voltam elég alapos, nem csekkoltam hogy milyen táp is van bennük.Jelenleg ez a setup:
Gigabyte A520i AC alaplap
1terrás pcie ssd
5600g 65Wtdp APU, nincs videókártya használva.
2x16gb ddr4 ramEzekből kiindulva elég minimális fogyasztással számolhatunk.
A három táp közül egyiken sincs 8 pines CPU csatlakozó, csak 4 pinest találtam egy HKC SZ-400-R tápnál.
Elképzelhető, hogy működni fog 4 pines cpu csatlakozóval és nem lesz baja az alaplapnak ha 1-2 napig ezt használom áthidalásnak, illetve nem fog kikapcsolni? Túl nagy terhelést nem fog kapni, játszani nem fogok róla, chrome +1-2 program lenne futtatva rajta, bírni fogja kikapcsolás nélkül? Melómhoz nem ártana ha nem állna le/kékhalálozna.
A tápegység túlfeszültségvédelmes szünetmentesbe lenne dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest