- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
alienpapa #16057 üzenetére
Ez konkrétan 1 kisebb forrasztó állomás vagy hogyan is nevezik ezeket
nem 1 páka
jó kis cucc lehet, legalábbis haszna van , az más dolog hogy minőségre szerintem az tudja milyen aki használja...Viszont kezdéshez felesleges 25 ért rögtön venni
inkább 1 olcsó páka , meg rossz leégett alaplapok akármik ,
ha már azzal megy utána jöhet a jobbbár ha nagy sikerélményeket akarsz akkor dvd lejátszók, routerek, hangváltókat csinálgass, mert pl 1 alaplapon leég valami azt szerintem már forraszthatja v akár hegesztheti is
az illető ..
persze lehet ott bioshiba is de forrasztással az se orvosolható, vagy lehet olyan alkatrész amihez már 1 sima forrasztóval nem igen férsz oda v akkor meg már nagyon profi cucc kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest