Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy alsó / alsó közép kategóriás mikrogépet szeretnék venni.
Eredetileg csak nyák fúrásra gondoltam (a mostani teljesen alap kivitelű - pár éve volt kb. 2000 ft - panelfúróm már nem tökéletes állapotú + elveszett a tokmányadaptere is), de inkább vennék egyet drágábban és azt akkor apróbb vágási munkákra, csiszolásra, fúrásokra, esetleg gravírozásra, stb. is használnám.
Elsősorban nem moddingoláshoz, de azért az is előkerülhet (pl. ventinek hely kivágása házból).
Mivel nem mértem még fel mennyibe kerülnek ezek milyen tudással, ezért csak kb. annyit tudok mondani rá, hogy olyan 11-13e felett nem szívesen szánnék rá, vagy csak akkor ha valami tényleg olyan baromi jó dolgot tud.
Az sem ártana hogy ha ebben az árban már benne lenne jó pár tartozék.
Abban sem vagyok otthon, hogy az ilyen tartozékok hogyan alakulnak árban. Persze minőség függő, de azért nem a legagyibb, mert azok könnyen megadhatják magukat gondolom (most pl. fúrófej tapasztalatomból mondom ezt).De mondom, nem igazán vagyok tisztában az árakkal.
Mit tudnátok ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Tudományos Pandémia Klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest