Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soseee
csendes tag
válasz
atesss #12979 üzenetére
Ha low-cost terméket keresel, akkor itt van ez a Praktikerből. Alapból van benne elég sok cucc (vágó, csiszoló fej stb...) Nem nagy durranás, de nekem ilyen van és már jóideje megy. Néha akcióban 1500HUF környékén ezt is meg lehet fogni hozzá. A fekete "szénszálas" korongból van benne kb 20-25db, elég jól lehet vele fémet vágni. A többi köcöle is jó valamire
(mondjuk a csiszolófejek a fémmel nincsenek jó viszonyban, de műanyagra, fára elég jól használható)
Ha a normál árát nézem, akkor a kettő együtt nincs 10k HUF.Én ennyivel széjjelvagdaltam a gépházamat + apám a fugát szedte ki a csempék közül és még van benne korong bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS notebook topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gran Turismo
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest