- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
Laptop modding......ha érdekel valakit. Nem akartam emiatt új topikot nyitni. Ha nem itt a helye, akkor bocs az off-ért.
Előzmények: a párom figyelmetlenségből a laptopom burkolatára tette a körömlakklemosóval átitatott vattatörlőt. Mikor észrevettem, már késő volt
A gép egy compaq presario x1000, az acetonos valami lemarta a fényezést a burkolatról egy foltban. Mikor észrevettem, az infarktus kerülgetett egy ideig. Nagyon ronda lett, a burkolat egybeépített a tapipaddal és az elektronikájával, meg sem kérdeztem a HP szervízben, mennyibe kerülne egy új. Maradt egy utolsó lehetőség, lefesteni. Összeszedtem a bátorságom és nekifogtam, mivel pár napja már a gari is lejárt.
Ez volt: Bővebben: link
A ''baleset'' után a burkolat:
Bővebben: link
A szerelés nem volt egyszerű, majdnem teljesen ki kellett belezni, hogy levehessem a burkolatát, azon pedig a legtöbb alkatrész műanyagba volt rögzítve, szóval még 1x nem fognék neki. Ráadásul a végén már nem nagyon tudtam, mit honnan szedtem ki, nem fogadtam volna rá, hogy még 1x működni fog a notebook
Végül sikerült szétkapni másnapra. A burkolatot nitróval megtisztítottam a gyári festéktől, a legfinomabb csiszolópapírral megcsiszoltam, majd matt feketével 3 rétegben lefújtam. A végeredmény:
Szóval végül jól sült el a dolog, a fényezés is szépre sikerült. Több tesztalany is gyárinak vélte a laptopot. És nem utolsósorban nekem is jobban tetszik most.
Bocs, ha hosszú voltam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hollow Knight és Silksong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest