Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Épp ez a baj!
Csak veszi le az 1000 forintokat, nem tudok tervezni.
Nekem ne vegye le az 1000 ft-okat, elégedjen meg havi 1000 ft-tal, és ha az elfogyott, utána korlátozzon le 32 kbps-re.Ez nem volt érthető?
-
LámaZ
addikt
Akkor a tapasztalataim:
A Telenor Klikk – ami újként már nem is vásárolható – azért nem tetszett, mert csak havi kb. 200 MB adatmennyiséget ad kb. 1200 ft-ért, bár utána 32 kbps-re lekorlátozva korlátlan.Emiatt, T-Mobile Net&Roll Quick-re tértem át, ami 500 MB-ot ad 1000 ft-ért (max. 30 napra), de amint elfogyott ez az adatmennyiség, nem lekorlátoznak a haramiák, hanem 0 lesz. Nálam kb. 3 hét alatt fogy el a ½ giga, utána ujjszopás van.
A NET Egyesület Alfa-11 csomagja magánszemélynek 591 Ft/hó + 500 Ft egyesületi tagdíj, vagyis kb. 1200 Ft/hó, és 100 kbps sebesség mellett korlátlan az adatcsomag.
Igazából nem tudom, hogy melyiket válasszam...
Nekem 1000 f-ért havi kb. 500 MB kellene, de ha ez elfogy, akkor elvárom, hogy ne vágjanak el teljesen az internettől, hanem csak korlátozzák az adatforgalmat akár 32 kbps-re. -
LámaZ
addikt
Mennyire lehet böngészni vele?
Nyilván az e-mailezés meg a Waze-s navigálás, voipolás 100 kbps-on is működik (használtam én 32 kbps-on is őket).@kentucky
A 100 kbps tényleg olyan olcsó, ha 150 Mbps sebesség kell, akkor kell fizetned háromezer akármennyit. Ami egyébként nem rossz, mert a legtöbb rúter max sebessége amúgyis 150 Mbps.
Nekem most egy telenoros 10+100 GB-es adatkorláttal rendelkező 4G mobilnetem van, de a rúterem a PC-n nem tud többet 150 Mbps-nál. A lényeg, hogy havi kb. 5800 Ft ↔ 3600 ugye. -
-
LámaZ
addikt
Én még valamikor a 2000-es évek elején azt javasoltam – ifjú titánok! –, hogy csináljunk freeware Wifi-t.
Olyan lett volna, mint a torrent. Osztogatjuk, töltögetjük, vagyis mindenki megosztja az épp rendelkezésére álló internetet, így gyakorlatilag településen belül mindig&mindenütt lenne interneted.
De ti nem és nem!
OK, egyes pénzéhes cégek rábuktak erre, hogy veszel tőlük rútert, és akkor úgy azzal együtt. Meg most már a Skkype is valami hasonlót promózik. Persze egyik sem fizetett nekem egy vasat sem az ötletért. -
LámaZ
addikt
Távolítsd el az Opera minit, majd telepítsd újra.
Esetleg használd a gyári böngészőt! Én sokszor azt használom, letiltva a képeket, amikor az O-mini egy-egy oldalt nem tudott megfelelően megjeleníteni. (Tipikus hiba: az idézetek (QUOTE tagek között) nem jelentek meg.)
Le voltam sokszor korlátozva 32 kbps-re, és azért, ha lassan is, de működött.
Nem hiszem, hogy a szolgáltató akarna téged szívatni, nem vagy nekik ellenfél. A VoIP-ot szokták tiltani, de a böngésződbe nem fognak belemászni.
A hiba nálad van (esetleg kicsi a tárhelyed, RAM-od stb.).Amúgy, ha fut a háttérben olyan app, pl. Facebook, Linkedin, WhatsApp, Twitter stb. amely állandóan kikandikál a netre, az eléggé megeszi a sávszélességet, ott másnak már nem nagyon marad, ha eleve kicsi az elosztandó. Ezeket le kell ilyenkor tiltani.
-
LámaZ
addikt
válasz
Adamfzr
üzenetére
imho:
Router gondok -
LámaZ
addikt
1. A fenti táblázatot én csináltam személyesen.
2. Hamarosan kifújatom ezt a Telenoros +net + Klik-es akármit, és a következő választásom ez lett:
Domino Net&Roll Quick: 500 MB/hó = 1k Ft.
(Most látom, hogy a weblapon 2990 Ft-ot ír kezdőcsomagra, de én a MediaMarktban 1k ft-ért vettem.) -
LámaZ
addikt
Kollégák!
Jól nézem, hogy most a Lidl-es bluenet plusz 1 GB = 1300 ft/hó (+SIM-kártya: 1000 ft) a legjobb választás mobilinternetre? -
LámaZ
addikt
Drasztikusan csökkennek a hívásvégződtetési díjak
Akkor semmi ok fenntartani a jelenlegi népnyúzó mobilinternet árakat. -
LámaZ
addikt
Szét kell rúgni ezeknek a se.gét!
A csömöri auchanban van Praktikum+Net, 990 ft-ért, amellyel 3 hónapig lehet netezni úgy, hogy az első hónapban 250 MB, utána 100-100 megád van.
Csak ezt kell venni, vagy hasonlót, hogy dobják fel a talpukat.
Vagy azt kell csinálni, amit most Frankfurtban a fiatalok a EKB (ammeg mi?) székháza előtt. :-) -
LámaZ
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Azt ugye nem gondoltad komolyan, hogy nekiállunk most ilyen antennákat felszerelni társasházban?
Amúgy, ha már az ember nekiáll ilyen mobilhálózatot erősítő antennát szerelni, akkor csak olyant érdemes, amelyik lefed 800 GHz-től 2400 GHz-ig mindent.
Nem tudom van-e olyan, talán igen, és ideális esetben hasonlít egy sörösdobozra vagy kis parabolára. Polár, vagy milyen antenna. -
LámaZ
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Olvass vissza!
-
LámaZ
addikt
Friss hírem van!
Csömöri Auchanban kapható 990 ft-ért a Praktikum Net. Így havi 300 ft-ért lesz az első hónapban 250 MB, utána két hónapig egyenként 100 MB. -
LámaZ
addikt
'estét!
Melyik most Magyarországon a legolcsóbb mobilnet?
Mert úgy látszik, elszúrtam a Klikkemet. Megrendeltem a 3 hó próbát, de utána valamiért még egyszer megrendeltem, emiatt áttettek fizetősbe (1k/hó). Lemondtam, de ugyanarra a számra nem lehet még1x megrendelni az ingyenes próbát. Más Klikk csomagom már nincs (Praktikum+Net Mini Expressz már sehol nem kapható, tudtommal), elhasználtam 4 csomagot (4 SIM-et), egy évig 1200 ft-ért volt havi 200 megám.
Most csak tördelem a kezeimet... Eddig tartott a boldogság?
-
LámaZ
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
Nekem Hipernet Mediumom van, és pár napja – mivel a 2 éve vásárolt 3G wifi hotspotom kipurcant - a szolgáltatótól kértem egy 4G-s hasonló eszközt, mert ez nekem ingyen jár.
Én USB stikkekkel rég nem bohóckodom.
A nattolt IP viszont új volt nekem.„NAT beállítások
Az átjárók a magasabb biztonsági követelmények esetén gyakran használják a szimmetrikus NAT-ot. Az ún. Cone NAT alacsonyabb biztonságot nyújt, de egyes alkalmazások csak ennél működnek megfelelően. A megoldás kompatibilisebb a vevő alkalmazásaival, ideértve a játékeszközöket is.x Cone......Szimmetrikus”
-
LámaZ
addikt
Hadd irigykedjetek...
-
LámaZ
addikt
Ja, ha 4 kB/s, akkor okés.
Az majdnem mindenre elég.
Nekem kb. 3 napja az van, és hétfőtől nyílik megint a 10 gigás ablakom.
Böngészek, e-mailezek, fórumozok, voipozok... mi kell ennél több?
Még 5-10 megás drivereket is leszedtem és telepítettem.
----------------------
U.i. = OFF
Ha nem érdekel, ne olvasd el, legyen DEL!
Azt természetesen továbbra is fenntartom, hogy Magyarország a mobilinternet terén nem jól teljesít. Már Románia is megelőzött minket e téren. Talán még Albánia is.
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
Hipernetet vegyél, 10 gigát nappalra + 100 gigát éjjelre 6k ft-ért /hó.
(Van néha kiesés, de azért müxik nálam 1 éve.)
Persze, ehhez csak mobilinternet stick jár, rúter nem.
Én egy Kínából rendelt (kb. 40$) Huawei 5830-as wifi hotspottal használom. -
LámaZ
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszi szépen!
Akkor nekem, mivel Hipernet Medium előfizetésem van, már csak egy 1800 MHz-et is fogó készülékre van szükségem. -
LámaZ
addikt
A Hiperneten (Telenor) biztos van, csak nem tudom hány MHz-en.
„A Hipernet Medium, Heavy és Pro csomagokat LTE-képes modemmel kínáljuk, amellyel az LTE-lefedett területeken a nagy sávszélességet igénylő szolgáltatások is elérhetőek az eddigi leggyorsabb adatátvitelnek köszönhetően.
A 4G/LTE hálózat kizárólag Hipernet Medium, Hipernet Heavy és Hipernet Pro tarifacsomagokkal, 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről az üzletekben kapható pontos tájékoztatás.”Plusz még: http://www.telenor.hu/4g-lte
Rengeteg LTE-képes telefon van ott. -
LámaZ
addikt
válasz
csernak75
üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_(telecommunication)#Frequency_bands
„800, 900, 1800, 2600 MHz in Europe”
Én úgy emlékszem, hogy nálunk valamelyik szolgáltató 900 MHz-en adja az LTE-t, de nem voltam/vagyok benne biztos. Vodafone? Vagy az is 3G?
Tele vagyok kérdésekkel. ☺ -
LámaZ
addikt
Az LTE a 900 MHz-en müxik, tehát ez elvileg alkalmas rá (?), ha minden igaz, de ugye LTE-előfizetés is kell.
-
LámaZ
addikt
Szia!
Kijött egy csomó 8-magos androidos okostelefon, amelyek támogatják az LTE-t:
- ez a Lenovo K910 nagyon durva, de
- itt van a Zopo mindenese, a híres Jiayu S2, a XIAOMI Redmi Note, meg ez a számomra ismeretlen iOcean.Ezekkel már lehetne LTE-zni, de ahhoz ugye külön előfizetés vagy kártya kell?
Apropó, már látom is: mivel nekem Hipernet Mediumom van, az LTE adot. A WiFi hotspotom csak 3G-s, de ha átrakom a SIM-et a fent említett mobilok valamelyikébe, akkor LTE-vel hasít. -
LámaZ
addikt
válasz
orionpark
üzenetére
Szia!
Havi 100 ft-ért sem kell a Telenor?
A többieknek, akiknél gyors a torrent, de lassú a böngészés:
Tessék beállítani kézzel a DNS szervereket (névfeloldó szerver)!
Kettő darab van belőlük.A szolgáltatód oldalán megvan a két cím, vagy használhatsz külső, ingyenes szervert is.
Például a Google-ét: 8.8.8.8 and 8.8.4.4...és az élet megy tovább!
☺ -
LámaZ
addikt
„Hátha valakit érdekelnek ezek az olcsó megoldások”?
Nos, engem érdekeltek.

club1 kolléga
bátorításának hatására a 4 db. Auchanban összesen 4×300 = 1200 ft-ért vásárolt telenoros SIM közül ma az egyiket aktiváltattam úgy, hogy bementem a Pólusban lévő bemutatóüzletükbe. Az ügyintéző csaj először földönkívülinek hitt, mert azt mondta, hogy ők ott nem tudják nekem aktiválni ezt a SIM-et, de végül csak kötélnek állt, és 10 perc alatt aktivált mindent, még a Klikket is. Most heppi vagyok, mert van 100 MB netes adatforgalmam havi 300 ft-ért. 
Mire fogom használni?
Tartalékként.
Ugyanis van egy másik telenoros kártyám, amelyen 10+100 GB adatmennyiség van havi 6k-ért, de a WiFi hotszpotot (amivel működtetem) néha elfelejtem magammal vinni, és akkor nincs netem menet közben. Ez a 100 MB mindig biztosan velem lesz, hacsak otthon nem felejtem a mobiltelót is. ☺ -
LámaZ
addikt
Egyébként a VOIP-os topikban a srácok most szóltak, hogy van olyan mobilinternet, amelynél 300 ft-ért 3 hónapig kapsz havi 100 MB-ot. Hátha valakit érdekelnek ezek az olcsó megoldások...
-
-
LámaZ
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem nem volt ilyen, én is csak olvastam ezekről. Árulják is őket, persze a komoly cuccok nem olcsók.
Magyar próbálkozás is van! -
LámaZ
addikt
Erre mondtam én évekkel ezelőtt, hogy ha mi, felhasználók/fogyasztók a sarkunkra állnánk, ki tudnánk alakítani olyan akár világméretű hálózatot településeken belül, amelynél az egyes felhasználók vesznek és adnak, másoknak is. Gyakorlatilag egy osztott hálózat ez, mint a torrentezés.
Van olyan skandináv kisváros, ahol tudtommal megcsinálták.
Adótornyokat csak településeken kívül kellene építeni.
Az biztos, hogy többet fogyasztanának a készülékeink, de legfeljebb otthon állandóan konnektorba lennének dugva. -
LámaZ
addikt
Nem 900-on?
Egyébként én is kinéztem már a 3G Huawei E5730-as hotspotom helyett egy 4G-st, aminél azt írja a kis kínai, hogy:
„This mobile hotspot allows you to connect up to 5 Wi-Fi-enabled devices to the Internet through 4G LTE and HSPA+ networks.
Network Technology: LTE, HSPA+, HSPA, UMTS, EDGE, GPRS
Frequency Bands: LTE 700/1700 MHz (AWS), UMTS 850/1900/2100 MHz, EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900 MHz, GPS 1575 MHz
Antenna Diversity Support: No
...
Max Uplink Speed: 50 Mbps
Max Downlink Speed: 100 Mbps”Az gondolom őket nem zavarja, hogy:
„The LTE specification provides downlink peak rates of 300 Mbit/s, uplink peak rates of 75 Mbit/s” -
LámaZ
addikt
Köszi a visszaigazolást, nem miden hozzászólásod olvastam, pedig direkt érdekelnek a tieid, mert tudom, hogy megalapozott, tartalmas véleményeket szoktál írni.
A T-Mob. mellett azért döntöttem, mert a fél giga ugye 1k ft, az 1 GB meg 1300 ft lenne, az első hó 200 ft-ért.
A Vodánál nem tudok ilyen olcsó csomagokról, de majd benézek hozzájuk is, annál is inkább, mert a beszélgetősöm náluk van (bár azt nem nagyon használom a VoIP miatt).Apropó!
Szerinted érdemes már megvenni a 4G-s modemet/hotszpotot, van-e mögé hálózat?
Mert az én wifi hotszpotom, amellyel otthon netezek, csak 3G-s, és esetleg eladnám az aprón, és vennék egy 4G-st.
Kedvet kaptam az apróhirdetésekhez, mert a napokban adtam el 2500 ft-ért a Huawei E220-ast, még arra is van igény. :-) -
LámaZ
addikt
Szervusztok kollégák és kolleginák!
Kb. egy évig nyomattam a Digi Move-val, és most láttam elérkezettnek a pillanatot, hogy váltsak.
Mivel a Diginél van a TV-előfizetésem, így tőlük a kb. 2k ft helyett havonta kaptam 1 Gb-ot 1500 ft-ért.
Nem használtam el soha ezt a keretet (okostelefonról van szó), a havi fogyasztásom általában 3-400 MB volt.Most fedeztem fel a T-Home-nál a Domino NetPlusz M-et, és lecsaptam rá. Ez havi ½ GB-ot jelent kb. 1k ft-ért, az első hónap kb. 200 ft.
Az egészben az volt a legjobb, hogy nem kellett SIM-et vennem, mert volt egy felfüggesztett 2012-es kártyám. Aktiválták, befizettem 1,5k ft-ot (ez a minimális feltöltés) és máris megy minden mint a karikacsapás.VoIP-ot szoktam használni, hébe-hóba waze-zek, böngészek, e-maileket csekkolom. Videózni, letöltögetni nem szoktam, arra ott az otthoni PC (ami szintén mobilitnernet, de 10+100 GB-os telenor).
Ha tudtok jobbat, szóljatok!
-
LámaZ
addikt
"Viszont a mobilevoip szoftvert tudtommal most egyik szolgáltató sem tudja szűrni."
megint kezded?
A tegnapelőtt még azt írtad, hogy tudná, ha akarná. Tudni - akarni (nem mindegy).Nekem még mindig fennforog a kérdésem:
Van-e olyan hülye szolgáltató, amely mindenféle elkötelezettség és cécó nélkül ad nekem 1500 forintnál olcsóbban min. fél gigát? Gondolok itt lidles meg aldis, meg teszkós stb. csomagokra is, a lényeg, hogy ne kelljen hűséget fogadni nekik. -
LámaZ
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
2000 ft-ért kapsz havi 1 GB-ot sok helyen. A kolléga félrebeszélt.
-
LámaZ
addikt
válasz
kisbrekes100
üzenetére
Nekem Digi Move 1 van, amely havi 1 GB-ot jelent, és listaára 2095 Ft/hó, de mivel a műholdas TV-t is tőlük kapom, havi 1500 ft-ba kerül.
Eddig - alkalmanként waze mobilnavigációval és VOIP telefonálással együtt - havi 350 MB-nál soha nem használtam fel többet.
Igazából, ha lenne ennél olcsóbb 0,5 GB-os havi csomag, váltanék. Ötleteket ide, a fórumba várok! -
LámaZ
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Új profilt kell létrehoznod.
-
LámaZ
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Felesleges privátban kérdezni olyan dolgokat, amelyek a nyilvános fórumba valók, mert fárasztó ugyanazt leírni több embernek. Azért van a fórum, hogy ami nem hétpecsétes titok, itt beszéljük meg.
-
LámaZ
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Megtettem.

-
LámaZ
addikt
válasz
RÁCZ ZSOLT
üzenetére
Felesleges annyit tökölni ezzel.
Vagy hálózatfüggetlen hotspotot (én ezt ajánlom), vagy szintán hálózatfüggetlen 3G modemet kell venni. Kínai oldalakon az első 50, a második 20$-ból megúszható. A mobilnetelőfizetéshez meg nem kell kérni ilyen eszközt, csak SIM-kártyát.
És akkor nem kell itt ilyeneket kérdezgetni. -
LámaZ
addikt
Ezért kell átállni mobilinternetre: Több, emeletes lakóházban szünetelt a telefon- és az internetszolgáltatás a napokban Kazincbarcikán, mert levágták és ellopták a kábeleket az épületek alagsorából.
Én a napokban rendeltem meg a Telenor Hipernetet, és a kezdeti nehézségek után sikerült működésre bírni (meg kellett adni az APN-nél a "net" nevet, és a hitelesítés módja PAP, nem CHAP).
-
LámaZ
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
miféle kábellevágásról írsz?
-
LámaZ
addikt
Aki jelerősítő antennát szeretne venni, annak javasolom, hogy az itteni mellébeszélés helyett tájékozódjon pl. itt, ebben a fórumban: Hipernet-hez (ZTE 688A) jelerősítő antenna?
Vannak ilyen antennák, működnek is, törvényesen forgalmazzák őket a kiskereskedelemben, nem százezer forintokba kerülnek, hanem csak pár ezerbe stb. Mindösszesen arról kell tájékozódni, hogy neked, a konkrét eszközödhöz milyen antenna ajánlott.
A viszontlátásra! -
LámaZ
addikt
Miért van itt ennyi hozzád hasonló fórumozó, aki ezt a fórumozást egy harcnak tekinti, amelyben le kell győzni a másikat, bebizonyítani, hogy hülye?
Ha tévedek, miért engem támadsz, ahelyett, hogy elmagyaráznád a dolgokat?
Már az elején jeleztem, hogy nem vagyok antennaszakértő, de megpróbáltam segíteni a fórumozónak.
Közben elkezdtem olvasgatni a témában, és én is világosabban látok már.Természetesen, mivel nem érint most a probléma (de a közeljövőben érinthet), nem akartam egyelőre nagyon mélyen belemenni a dolgokba, ezért belinkeltem pár olyan oldalt, ahonnan tovább lehet lépni.
A mobilhálózatoknál használt repeaterek elméletéről a kérdező itt és itt is olvashat, megvásárolható antennák itt vannak.
Szerintem a kérdezőnek nem repeaterre van szüksége, ugyanis nem otthonra telepít, neki valószínűleg egy kis hordozható jelerősítő (booster) kell. Boostereket már korábban belinkeltem, de lehet még keresgélni, és el kell olvasni a felhasználók által írt viszajelzéseket.Ezek szerintem már konkrét segítségek. Én nem visszakérdezgetek, nem azt akarom bebizonyítani, hogy a másik hülye, semmihez nem ért, hanem próbálok segíteni, lépésről, lépésre úgy, hogy közben én is tanulok.
Tőletek itt az utóbbi kb. 5 hozzászólásban semmit nem tanultam.
-
LámaZ
addikt
Vagy meg kell nézni ezeket is, ügyelve arra, hogy a 3G Ausztriában is valszeg 2100 MHz, tehát azok, amelyek ezt nem tudják, kiesnek.
-
LámaZ
addikt
Ne lovagoljunk a terminológián!
Inkább itt van egy blog, amely egy házi készítésű antennát mutat be. -
LámaZ
addikt
Első körben ilyen antennákra gondoltam.
Igazából nem olyan nehéz megérteni egy átjátszó (relé) antenna működését.
Ugye a rádiójelek a távolsággal gyengülnek, és egy kis kütyü nem biztos, hogy tudja fogni őket. Erre jelenthet megoldást egy olyan antenna, amely nagyobb méretének köszönhetően tudja fogni a gyenge jeleket is, amelyeket aztán felerősít, és kisugároz (mint egy repeater, azaz jelismétlő a rútereknél).Ja, és ezek nem kerülnek olyan sokba, és nem igénylik a szolgáltató közreműködését a felszereléshez. Oksi?
-
LámaZ
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Én továbbra is ezt a 90 grammos Huawei E5830 wifi hotspotot tudom ajánlani a barkácsolás helyett. Kényelmes és jó.

Ha valahol az Isten háta mögött nagyon gyenge a mobilhálózat jele, akkor ott ettől a kütyütől függetlenül fel lehet szerelni egy jelerősítő (átjátszó) antennát. -
LámaZ
addikt
Ne sürgess, mert nem hajt a tatár!
Belenéztem, és tényleg.
Egy moderátor talán rendet csinálhatna úgy, hogy ezt is átviszi a helyére, az én nyitóm hozzászólásom pedig belerakja annak a topiknak ez elsőjébe. A Mobilhasználat külföldön címet ki lehetne egészíteni úgy, hogy Mobilhasználat, mobilinternet külföldön. -
LámaZ
addikt
Érdemes lett:
Mobilinternet külföldön -
LámaZ
addikt
Mivel a napokban DIGI műholdas tévém lett, ma vettem náluk mobilinternetet is.
Havi 1500 ft-ért adnak 1 GB-ot.Más téma:
SZERINTEM ÉRDEMES LENNE NYITNI EGY KÜLÖN TOPIKOT, „Mobilinternet külföldön” címmel.
Össze lehetne szedni elsősorban a szomszédos, majd az európai, és más nemzetközi lehetőségeket. Esetleg azok részvételével, akik külföldön élnek. -
LámaZ
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
Nekem elveim vannak.
Én mobiltelefonálásra havi 3000, mobilnetre 2000 ft-nál többet nem fizetek ki.
Sokszor hívtak már marketingesek, hogy legyek mobilban előfizetős, de ez 10 éve nem sikerül nekik.
Amit havi 3000 ft-ból nem lehet lebeszélni, azt az interneten kell elintézni.A mobilnettel meg úgy vagyok, hogy mivel van kábelnetem, fél-egy giga elég.
Majd téma lesz ez megint 2018-ban, amikor Denis Tito űrhajósai mennek a Marsra.
Na, de komolyra fordítva a szót, nem is olyan rosszak azok az ajánlatok.
Én per pill. kb. 4k-t fizetek a kábelnetért és 2k-t a mobilnetért.
Ott 6k-ért kapnék nappali 10 gigát, és éjjeli 100-at. Tényleg nem rossz. -
LámaZ
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
Azért hihetetlen, hogy milyen
gyors irambanfejlődik a teknyika!Én 2006-ban akartam utoljára átállni mobilnetre Bp.-en, de 1 hónap után csúnya visszavonulót fújtam a kábelekre.
Igaz, épp költöztem, tehát egy hóig csinálnom kellett valamit. Legközelebbi költözésemkor lehet, hogy teszek vele megint egy próbát, és talán nagyobb sikerrel. Mert ami most van, havi 2k-ért fél giga, azt nem nevezném mobilnetnek. -
LámaZ
addikt
válasz
aranyborso
üzenetére
"azt mondták 20GB után belassul( na de ennyire?) és már 30GB fölött vagyok."
Enném meg a kis csodálkozó arcocskádat! -
LámaZ
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére

-
LámaZ
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
mert a pc-n is ennyi a limit?
-
LámaZ
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
Azért mobil-/okostelefonnal nem szoktunk BluRay filmeket torrentezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest