- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Senki sem születik úgy. Én sem. Sokkal több olyan dolog van a világon, amiről gőzöm sincs, mint olyan, amiről van. De azt tapasztaltam, hogy ha ilyen téma kerül szóba körülöttem, akkor ha csendben figyelek, akkor kettős előnyre teszek szert. Van esélyem, hogy ne derüljön ki a tudatlanságom, de ennél is fontosabb, hogy hasznos információkhoz juthatok, tanulhatok. Szerintem tvamos kérdése világos volt. Nyilván olyan válaszát várta, aki már használt linuxot. Az is valószínű, hogy nem az időjárásról akarta kérdezni, hanem a tapasztalatairól. Erre én is kíváncsi lettem volna és ezt sztem itt mindenki így gondolta. Majdnem mindenki. Szerintem megfelelően reagáltam és nem fogok a kardomba dőlni, ha bunkónak tartasz miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest