Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79335424 #2597 üzenetére
Igen, én is így gondolnám, meg így is megy ez.
A probléma az, hogy eleddig nem volt egységes megoldás, amivel bármilyen rendszert kiépíthettél volna, az egyes gyártók termékei köszönő viszonyban sem voltak egymással, úgyhogy jobb híján a mindenhol működő Ohm-szabványra kellett hagyatkozni.
Ez lassan talán változik, egységesítik a protokollokat, aminek az kell, hogy legyen az eredménye, hogy olcsóbbak lesznek a végpontok, a kapcsoló kikerül a központi egységből és rádión irányítva közvetlenül a vezérelt egységnél lesz.Ez jó, mert nem kell bonyolult vezetékezés, rugalmmasabb lesz az egész, nm lesz helyhezkötöttség, egy csomó fejlesztéshez elég lesz egy sw-update.
Ugyanakkor bennem is van egy olyan, sokak szerint tarthatatlanul elavult szemlélet, hogy amit lehet, oldjunk meg vezetéken.Lassan tíz éve tipródok az automatizáláson, egy ezzel foglalkozó barátom már féltucat hardvert megmutatott, de sose vitt rá a lélek, hogy szétfúrjam a házat. (Helyesebben: sajnos elkezdtem szétfúrni...)
Ha a rádiós megoldások valóban jók és olcsók lesznek, akkor nagyon boldog leszek, de a helyhez kötött funckiókhoz örülnék egy vezetékez központnak IS.Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest