- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SzJoco_ #2369 üzenetére
Nem, nincs mindkettő. Csak miniPC -m van. FullHD monitorom van, de nincs igényem arra, hogy fullHD -ban nézzek filmet és az 5.1 sem érdekel. A miniPC -men 720p -s kernel van, így nincs annyira terhelve a GPU, kissebb a terhelés miatti instabilitásból eredő hibalehetőség. Ezzel szemben a Te elvárásod:
"1080p-s felbontást szeretnék akadásmentesen lejátszani."
"Minden ma ismert formátumot le tudja játszani"
Na, ez nem fog menni miniPC -vel. De szerintem még egy célhardverrel sem. Szerintem nem vagy tisztában azzal, hogy ez az elvárás mit jelent és itt nem a profi kamerák nyers formátumaira gondolok. A saját fényképezőgépem (kompakt, nem DSLR) MOV -jait sem tudom miniPC -n lejátszani. 5 másodpercenként megáll "gondolkodni". Hozzáteszem, hogy a PC -m csak az első képkockáig jut. De írhatnék a Panasonic kamerák kedvelt mpegTS variációiról is, vagy a DTS, illetve VBR -ben kódolt mp3 hang szinkronjáról, stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest