- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzJoco_
csendes tag
válasz
#79335424 #2367 üzenetére
Úgy gondoltam - bár lehet, hogy rosszul - hogy a médialejátszás is egy többletfunkció, illetve azt is, hogy Ti használjátok az általatok megvásárolt terméket médialejátszásra is. Ezek szerint tévedtem, és Neked mindkettő van otthon.
Azt, hogy ki és mit akar venni, vagy hogy ki mit vesz, nem hiszem, hogy bárki megszabhatja. A kérdésem arra irányult, hogy a leírtakat meg lehet-e valósítani androidos miniPC-vel, és ha igen, milyen módon.
Ettől függetlenül nem kell kiabálni a másikkal.
Másik része, hogy a médialejátszós topikban nem túl sok szó esik - ha egyáltalán van - az Androidos termékekről. Ezért is kérdeztem itt, hogy van-e ilyen.
Valamint a 3. topikban, ami az androidos tv-boxok vásárlásához adna iránymutatást és segítséget, pont Te írtad, hogy van erre vonatkozó topik.... [link]Ezen kívül az autógyártóknál pontosan látszik az, hogy valamire nincs igénye az embernek, viszont ha valaki kitalálja, és megtapasztalod, rájössz, hogy ez neked is kell.... ilyen volt például az esőérzékelős automata ablaktörlő. Szóval ha mégis androidos TV-okosítót veszek, lehet, hogy azon fogok youtube-ot nézni, és nem a számítógépen, mivel most nincs ilyen készülékem, így nem tudom, hogy erre a funkcióra szükségem van-e. De miért ne vehetnék olyat, amit adott esetben sokkal egyszerűbb jobb tudással felvértezni, mint amit alapból tud. Illetve miért ne vegyek olyat, ami több mindent tud, mint ami egyelőre kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest