Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bocsi22 #2313 üzenetére
60 még nem vagyok, de sztem annyira érett igen, hogy helyükön kezeljem a dolgokat. Nem csinálok magamnak lelki kérdést egy fórumbejegyzés miatt sem.
Mint már odaát is írtam, sztem újra kell húzni egy biztosan ahhoz az alaplaphoz való rommal és szabályosan indítani. Ha recovery -ben indul, akkor hagyni kifutni, majd rendes boot után jó pár percig békén hagyni, majd kikapcs és újraindítani. Ezután lehet használni. Az nem normális dolog, sőt, súlyos hiba, ha hibás a belső tár fájlrendszere. Ettől persze a kütyü még nem feltétlenül rossz, csak vszínűleg a rom flashelésnél csúszott el valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest