- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
válasz
janos.cs #121 üzenetére
18.00-tól mostanáig az MK908-val foglalkoztam.Nagyobb sikerrel mint gondoltam.Igaz vannak hiányosságok.
Amit próbáltam :
-kézhez kapott rom nem rootolt, ill. csak pre rootolt.(Sixaxis controller nem fut)
-Logitech C170 webkamera kép és hang egyaránt van Skypon.
-Wifi Szerintem javult az MK808B-hez képes, Kiváló még sosem volt, pedig az MK808B is ugyanott van
-BT remekül működikRoot miatt feltettem Finless Bob 1.5 Romját Andriod 4.2.2
- Camera , Wifi , BT ugyanúgy megy mint a gyári romon
- Viszont hiába van a build.prob-ban Samsungra nevezve az MK908 pl Real Racing 3-at, Anysoft Keyboardot a Playről nem engedi telepíteni, mert nem támogatott eszközöm van(végül is mágyhogy is feltudtam tenni és simán megyen)
- virtual_touchscreen.ko fájlt az istennek sem tudom automatikussá tenni hogy elinduljon.Hiába van a .ko fájl a system/lib/modules mappában és hiába írok szkiptet a system/etc/init.d mappába nem indul el, marad a terminálos elindítás.
- Sixaxis Controller a touch emulációval rendben működik, RR3-val ment egy kis teszt is.
- Játék közben nem melegszik jobban szerintem mint az MK808B.Szétszedtem a kicsikét és kicsit melepett hogy csak egyetlen egy antenna van benne , mégpedig csak ami egy rugós tuskével csatlakozik a burkolat belselyében elhelyezett antennához. Először meg is ilyedtem mi lett a BT antennájával. Ugy néz ki hogy a nyomtatott áramkörre van integrálva, megszüntették a vezetékkel kivitt antennát.
A panel színe fekete és V3.0 verzió van feltüntetve, ellentétben a zöld színű v1.0 szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest