Új hozzászólás Aktív témák

• csjohnny

tag

válasz janos.cs #121 üzenetére

18.00-tól mostanáig az MK908-val foglalkoztam.Nagyobb sikerrel mint gondoltam.Igaz vannak hiányosságok.
    Amit próbáltam :
    -kézhez kapott rom nem rootolt, ill. csak pre rootolt.(Sixaxis controller nem fut)
    -Logitech C170 webkamera kép és hang egyaránt van Skypon.
    -Wifi Szerintem javult az MK808B-hez képes, Kiváló még sosem volt, pedig az MK808B is ugyanott van
    -BT remekül működik

Root miatt feltettem Finless Bob 1.5 Romját Andriod 4.2.2
    - Camera , Wifi , BT ugyanúgy megy mint a gyári romon
    - Viszont hiába van a build.prob-ban Samsungra nevezve az MK908 pl Real Racing 3-at, Anysoft Keyboardot a Playről nem engedi telepíteni, mert nem támogatott eszközöm van :F (végül is mágyhogy is feltudtam tenni és simán megyen)
    - virtual_touchscreen.ko fájlt az istennek sem tudom automatikussá tenni hogy elinduljon.Hiába van a .ko fájl a system/lib/modules mappában és hiába írok szkiptet a system/etc/init.d mappába nem indul el, marad a terminálos elindítás.
    - Sixaxis Controller a touch emulációval rendben működik, RR3-val ment egy kis teszt is.
    - Játék közben nem melegszik jobban szerintem mint az MK808B.

Szétszedtem a kicsikét és kicsit melepett hogy csak egyetlen egy antenna van benne , mégpedig csak ami egy rugós tuskével csatlakozik a burkolat belselyében elhelyezett antennához. Először meg is ilyedtem mi lett a BT antennájával. Ugy néz ki hogy a nyomtatott áramkörre van integrálva, megszüntették a vezetékkel kivitt antennát.
    A panel színe fekete és V3.0 verzió van feltüntetve, ellentétben a zöld színű v1.0 szemben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés