Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Értem csak így elég nehéz lesz bármit is csinálni.
Én előbb a javítást erőltetném nála. Legalább amit ígért tartsa be. -
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Szia.
Semmi munkalap vagy átveti lap nem volt? Csak úgy odaadtad egy ismeretlennek?
Ha így történt azért ez nehezíti a dolgot. -
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igazad van, de megütheti az adott személy a bokáját. Sajnos ez van.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szia.
Szerintem semmiképpen sem adj ki adatot. Nem tőled kell hogy kérje. Igen tudom, hogy ő károsult, és sajnálom is, de jelentse az átverést.. stb. Megvan ennek a menete. -
Nem.Ne haragudj, de nem! Ott van hogy hibás, meg hogy mire van gar. Plusz az ára is! Meg a leírás is. Egyértelmű, hogy ez rizikós. Gondolkodjunk már!
Ja hogy van aki ennek ellenére is megveszi.....
Gyanútlan vásárló? Aki nem tudja mit vesz meg, itt a fórumon is kérdezhet a megfelelő topikban.Sőt mondok jobbat, amikor úgy veszel meg működő terméket, hogy kipróbálási gar van rá, ott látod hog megy, otthon már nem.
Arról nem is beszélve, hogy ennek a kártyának így semmi értelme, hogy megvegye valaki. Játékra/terhelésre alkalmatlan.
Tehát annyit állítok, hogy átverés nem történt. Volt egy hibás termék, amit valaki megvett.
-
válasz
gold007
üzenetére
Szia.
Én sem védem. De! Hirdetés címe: Hibásan... innentől kezdve ez rizikós, és ezt te tudtad, elfogadtad, amikor megvetted, illetve utaltad a költséget.
A garancia, amit írt...., azrét olvassunk már a sorok között: "Gari arra van, hogy képet ad, és mondjuk League Of Legendset szépen tudsz vele játszani"
Azaz csak akkor vedd meg, ha nem terheled, mert arra adok gart, hogy ad képet másra nem.
Itt nem jár negatív az eladónak szerintem.Teljesen mindegy, hogy te mit tennél, vagy más. Sőt én is vettem már vissza "jogtalanul" eladott terméket, de ez mit sem számít, mert ez a te vételed volt.

Lényeg:
Szerintem ez esetben nem történt átverés. Pontosan azt kaptad amit írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi