- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vezeralmos2 #3238 üzenetére
Értem csak így elég nehéz lesz bármit is csinálni.
Én előbb a javítást erőltetném nála. Legalább amit ígért tartsa be. -
válasz
vezeralmos2 #3235 üzenetére
Szia.
Semmi munkalap vagy átveti lap nem volt? Csak úgy odaadtad egy ismeretlennek?
Ha így történt azért ez nehezíti a dolgot. -
válasz
Ferenczi Áko #3141 üzenetére
Igazad van, de megütheti az adott személy a bokáját. Sajnos ez van.
-
válasz
mefistofeles #3130 üzenetére
Szia.
Szerintem semmiképpen sem adj ki adatot. Nem tőled kell hogy kérje. Igen tudom, hogy ő károsult, és sajnálom is, de jelentse az átverést.. stb. Megvan ennek a menete. -
Nem.Ne haragudj, de nem! Ott van hogy hibás, meg hogy mire van gar. Plusz az ára is! Meg a leírás is. Egyértelmű, hogy ez rizikós. Gondolkodjunk már!
Ja hogy van aki ennek ellenére is megveszi.....
Gyanútlan vásárló? Aki nem tudja mit vesz meg, itt a fórumon is kérdezhet a megfelelő topikban.Sőt mondok jobbat, amikor úgy veszel meg működő terméket, hogy kipróbálási gar van rá, ott látod hog megy, otthon már nem.
Arról nem is beszélve, hogy ennek a kártyának így semmi értelme, hogy megvegye valaki. Játékra/terhelésre alkalmatlan.
Tehát annyit állítok, hogy átverés nem történt. Volt egy hibás termék, amit valaki megvett.
-
válasz
gold007 #2967 üzenetére
Szia.
Én sem védem. De! Hirdetés címe: Hibásan... innentől kezdve ez rizikós, és ezt te tudtad, elfogadtad, amikor megvetted, illetve utaltad a költséget.
A garancia, amit írt...., azrét olvassunk már a sorok között: "Gari arra van, hogy képet ad, és mondjuk League Of Legendset szépen tudsz vele játszani"
Azaz csak akkor vedd meg, ha nem terheled, mert arra adok gart, hogy ad képet másra nem.
Itt nem jár negatív az eladónak szerintem.Teljesen mindegy, hogy te mit tennél, vagy más. Sőt én is vettem már vissza "jogtalanul" eladott terméket, de ez mit sem számít, mert ez a te vételed volt.
Lényeg:
Szerintem ez esetben nem történt átverés. Pontosan azt kaptad amit írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest