Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vezeralmos2

senior tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    Van egy videókártyám, amit kifagyás hibával odaadtam egy srácnak hogy javítsa meg, itt a hardveraprón javasolták.
    Azóta eltelt másfél hónap, és eddig semmilyen fényképes vagy videós doksit nem küldött arról hogy csinált volna vele bármit is, üzenetekre szeret nem válaszolni.
    Én közben úgy döntöttem, hogy ha ennyi idő után sem sikerült vele kezdeni valamit, akkor mégsem kérem a javítást, és hogy küldje vissza.
    Erre elkezdett pattogni hogy ő bevizsgálási díjat számol fel a kártyáért, anélkül nem kapom vissza, majd úgy csinált mint aki süket és rám tette a telefont.
    Rendőrséggel is meg fenyegettem de eredménytelenül, csak tovább pattogott, és állítása szerint meg van sértődve hogy rendőrséggel fenyegettem.
    A videókártyát amikor odaadtam neki személyesen ilyenről hogy bevizsgálási díj, szó nem esett, a feladat javítás volt.
    És mivel nem történt javítás a kártyán, a semmiért nem fogok pluszban kifizetni nem tudom mennyi pénzt bevizsgálás címén.
    Én egy javítást kértem, amit eddig nem sikerült teljesíteni, és szeretném visszakapni a kártyát, mivel az enyém, de nem ajda vissza. Természetesen ugyanolyan állapotban a kártyámat ahogy odaadtam neki, működött, adott képet.
    A nevét nem tudom, egy telefonszám, discord név, és hardveraprós név, és egy cím/kapucsengő áll rendelkezésre.
    Mit javasoltok, mit csináljak? Feljelentés érhet valamit? 35 ezres kártyáról van szó.

Üdv
    Álmos

Új hozzászólás Aktív témák