- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ez félreinformálás.
1, pénz nem hívható vissza magánszemélyeknél. Sohasem.
2, bármi van benne, a csomagküldőszolgálat nem vállal érte felelősséget. Én is rendeltem az emagon kettő terméket, egy volt benne, ott bontottam ki az automatánál, ott is telefonáltam. Hetek óta tartó egyeztetés után azt a választ kaptam, hogy szerintük benne volt, kész, lezártnak tekintik. (Persze az Emagon össze-vissza hitegettek, hogy most viszi a futár a hiányzó terméket, utána meg azt, hogy még elbírálás alatt van. És ez az Emag volt, az Emag által árult termékkel. Oké az eset óta mindig minden pontosan megkaptam.)
Magánszemélynél még ennyi esély sincs, mivel a csomagküldő csak viszi a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest