Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Engedd meg hogy dicséretnek értsem amit rólam és a türelmemről, emberek iránti bizalmamról írtál, nem pedig lehülyézésnek.
Ez így is van, elképesztő türelem és mások iránti jóindulat van benned.(1) ti úgy érzitek, hogy a HA rendszere hatékonyan lefedi az ilyen pusztán "erkölcsi" eseteket, és nincs ok semmilyen módosításra? Nincs szükség arra hogy az ilyen eseteknek bármilyen nyoma maradjon?
Nem, nem fedi le (mások rendszere sem), de van ötletünk a helyzetre (csak fejlesztői kapacitást nincs).
(2) Azt mondod a jog irányába kell mennetek. Akkor ha jól értem, a HA jogi álláspontja az hogy köztem és az eladó között nem jött létre semmilyen adásvételi szerződés ami az eladóra is kötelességeket rótt volna?!Egyrészt ez nem, ez nem álláspont, azt akkor lehet kialakítani, ha adatokat és tényeket látok, de csak a te elmondásodat láttam.
Másrészt ha van is álláspontom, kérdés hogy abból mit tudok betartatni. Nem vagyok bíróság, nem tudok senkire semmit sem kötelezni. És az erőforrásaim sem véglegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest