Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonjjo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Én jeleztem,hogy az én körülményeim miatt nem áll módomban kompenzálni,kértem nézz körül mégegyszer otthon,és te nem elégedtél meg a válasszal(elnézést,ha esetleg rossz szót használtam az előbb).Visszaadod a másikat is?Mégis meglett?
Kezedbe adtam,miért hova kellett volna adnom?Mint ahogy képen is látszik látható mindkét memória,sajnos én arról nem tehetek,hogy te elraktad,én nem tudom azután mi történt,míg nálam volt,átgondolva is megvolt mindkét db.
Mint ahogy mondtad végig nálam volt pénz átadásáig,ergó volt elég időm érezni,ha kiesett útközben,illetve hallani ha kiesik.Te is tudod,hogy a házamtól 5 percnyire találkoztunk,és jeleztem,hogy házhoz is lehet jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi