- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRayal
csendes tag
Sziasztok!
Igaz nem Hardveraprón történt, de hátha tudtok segíteni.
Egy apróhirdetőn találtam egy PC-t elég olcsón, de mivel messze volt kértem hogy utánvéttel postázza el nekem. Meg is jött addig semmi gond, csak amikor már elment a postás a pénzemmel akkor láttam hogy hiányzik belőle a HDD, márpedig az is benne volt az árban a megállapodás szerint. Az zavar engem - amire figyelni is fogok emiatt mostmár - hogy szerződés vagy bármi nem volt kötve amibe ezt beleírtuk, csak egyszerűen ott az oldalon üzenetben egyeztünk meg a végleges árban. A telefonszáma az emberünknek már nem kapcsolható. Elég messze van a rendőrség tőlem, így előtte szerettem volna itt megkérdezni hogy ezzel lehet e valamit kezdeni. A postán annyit mondtak hogy mivel nem volt jegyzőkönyv felvéve így ők nem tudnak semmi kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest