Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdam
újonc
Sziasztok egy kérdésem lenne utánvétellel vásároltak tőlem,de a pénzem nem jött meg azt mondták leállítoták a kifizetést,írtam a postának ők azt mondták rendszerhiba miadt késik a pénzem.10 napja! Olvastam bár nem tudom lehetségese hogy valaki megtegye hogy átveszi a terméket majd azt állítja nem az volt benne amit kért.Most nem tudom micsináljak rendőrségre menjek e vagy mit tehetnék mert 70.000 ftról van szó,vagy majd most az következik hogy engem vádolnak meg?Gőzöm nincs mit lehet tenni vásárlóról semmi hír csak cím...meg név. Megköszönném ha valakinek lenne valami tanácsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest