Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
megy a vetítésérdekes 9/10-én volt módosítva hogy teljesített
és tudtommal szombaton van nyitva tartás ...
azt meg nem hiszem el hogy nem tudjátok akár oda is írni hogy tévedéstudod ki az öcskös (jó kis bolt ahol csak úgy le lehet öcskösözni a vásárlót...), Te szerencsétlen
mindent lehet csak akarni kell!!!amúgy meg közöd nincs hozzá hogy mikor szólok a fvf-nek vagy a gv-nek, majd Te fogod megmondani nem?
amúgy meg ki mondta hogy egyből szólok!?
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
-
jFox
addikt
Mondjuk én is jártam már úgy a Tecsóban, hogy ki volt írva egy termék a polcon x Ft ért a pénztárban x+y Ft volt az ára, mentem az vevőszolgákhoz, hogy "ilyenkor mi van, ennyit nem szánok rá", és megkaptam annyiért ami ki volt írva. Igaz nem ekkor mértékű tévedésről volt szó hanem csak 1eFt.
Szerintem nem a vevőnek kell utánajárni, hogy valóban annyiba kerül-e a termék, ami ki van írva, hanem a kereskedőnek kell pontosan kiírni. Egy orvos sem mondhatja azt, hogy: "sorry, van elég gondom ne várják el hogy pontosan operáljak." (Tudom nem ugyanaz a súlycsoport, de mint látjuk egy kereskedő is tévedhet tetemeset. )
Mondjuk 100eFt -ot tévedni az már gáz és az aktuális vevő sem gondolhatja komolyan, hogy megkapja annyival olcsóbban, szerintem detroitrw is csak kíváncsiságból kattintott a vásárlásra, hogy: komolyan gondoljátok-e?
Egyébként ezt a "hungarikum"-mal nem értek egyet. Én is magyar vagyok és nem érzem magam ilyennek.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
sly105
aktív tag
Bocs nem akartam beleszólni a vitátokba de nem bírom ki.
Az a gond ezzel az egésszel hogy egy kicsit túlreagáltad detroitrw hozzászólását.
Meggyőződésem hogy ő se gondolta komolyan hogy megkapja a terméket annyiért amennyiért. Nem védeni akarom hisz személyesen nem is ismerem csak innen a fórumról.
Viszont amiben biztos vagyok, hogy ezen hozzászólásaiddal több vevőt is elveszítetek vagy legalábbis elgondolkodnak rajta hogy ezek után vásároljanak-e tőletek akár magánemberként vagy sem, írtad ezen soraid.
Helyesírási hibákon lovagolni már ne haragudj de nevetséges.Itt senki nem azt nézi melyik fórumozó hogy tud helyesen írni.Ha nincs kedvem én se írok mondat elején nagybetűvel stb....
Abban igazad van hogy mindenki a fogyasztóvédelemmel fenyegetőzik és megértem a kereskedők álláspontját is , de amikor te vagy a vásárló és a pult másik oldalán jársz gondolom te is megköveteled a neked járó jogokat.Nem akarlak megbántani se vitába bocsátkozni csak az én személyes szuverén véleményemet írtam le , de lehet hogy ez sem ér semmit , de jó tudni vannak emberek akik másként gondolkoznak.
Bocs hogy beleszóltam.
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
vepe
őstag
A vitátokba nem szeretnék részleteibe belefolyni, viszont amit én tapasztaltam:
-jók az árak (nekem is volt pár száz forintos eltérés legutolsó vásárláskor-neten 4.000ft volt feltüntetve, boltban már 600ft-al drágább volt a termék, még sem csináltam belőle problémát igaz több tízezerért vásároltam, jelen esetben mondjuk picit nagyobb az eltérés.. )
-Az egyik eladó (vagy főnök?szakállas úr) részemről nagyon szimpatikus és segítőkész, viszont a másik két eladó elégé lekezelő-mosolyt nem látni az arcukon-, ez viszont részemről nem szimpi, picit barátságosabbnak kellene lenni, ez személyes vélemény
összegezve nem pártolom a boltot, de miskolcon eléggé piacképesek az árak-az eladók vagy kollégák arcára meg varázsolj egy kis kedvességet...
-
vepe
őstag
Egyébként "detroitrw" kolléga is egy normális, megbízható ph-s tag, én személyesen ismerem...Korrekt, megbízható embert ismertem meg a személyében, úgy, hogy béküljetek ki, fogjatok virtuálisan kezet... , mert őszinte leszek, butaság ez a vita"igazából ő sem gondolta, hogy megkapja annyiért, max.bizakodott ...
a ph-s tagoknak meg adjatok pár % kedvezményt.. , na jó ez csak vicc volt....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest