Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vepe
őstag
BUÉK Hölgyek, Urak!
-
vepe
őstag
BUÉK Mindenkinek!
Valaki foglalkozott itt a forumon Iphone telok javításával, nem tudjátok ki ez a fórumtárs?
-
vepe
őstag
Villanyszerelőt és klímást tudtok ajánlani?
-
vepe
őstag
HDMI - DVI (24 +1) kábel nincs valakinek eladó?
-
vepe
őstag
Szakmai segítségre lenne szükségem:
Adott egy pc alábbi konfig:
-AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz (14.5 x 200)
-Gigabyte GA-M61PME-S2P
-8Gb DDR2
-Intel EXPI9301CT, PCI-e x1
-Kingston ssdEzzel a géppel szerintetek milyen max internetsebességet lehet elérni?
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Nincs valakinek eladó törpehörcsöge?
-
vepe
őstag
válasz Spancer RE #80856 üzenetére
Őket kérdezd meg,
(46) 544 912 (Csavarda)
-
vepe
őstag
Keresek:
-ddr2 ramot (szettben, minél nagyobbat)
-PCI-e vga-t (netezéshez)
-SSD-t (250gb körülit)
-Giga hálókártyát -
vepe
őstag
Nincs egy 1060-as vga-ja valakinek eladó sorban?
-
vepe
őstag
AA méretű 3,6V forrasztható Li-ion akkut milyet érdemes venni(melyik gyártótól)?
-
vepe
őstag
Egy Mazda alvázvédelméről anno beszéltem velük. Elméletileg aprólékosan dolgoznak (burkolatokat,stb leszedik). Rákérdeztem, hogy miután letakarították a festés előtt megnézhetem-e az autó alját, nem mondták, hogy nem, szóval ez a legtisztább, így az ügyfél is megnyugszik, hogy nem a rozsdára, meg a koszra festenek rá. Én biztos így csinálnám.
Végül nem csináltattam náluk, mert elég sokára tudták volna a kocsit fogadni.[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
ftp szerverhez milyen progival érdemes kapcsolódni? TC időtúllépést ír ki, szóval olyan szoftver kellene, amivel nem kell kínlódni. Egy weboldal adataiban egy e-mail címet kellene megváltoztatni, ezekkel próbáltam kapcsolódni-sikertelenül-: Tc, Filezilla, ftp manager
-
vepe
őstag
Iphone 7 /red/ 128Gb gyárilag független (kijelző sarkán pici sérüléssel) eladó.
Érdeklődni priviben. -
vepe
őstag
Eladó:
-2TB WD HDD (3,5")
-LC-Power 1TB külső hdd (2,5")
-Samsung 1TB HN-M101ABB Külső HDD (2,5")
-Axagon ssd külső-ház -m2-
-Silverstone MS09 + SanDisk 256gb ssd
-ASUS PCE-AX58BT wi-fi/BTÉrdeklődni priviben
-
vepe
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
vepe
őstag
Van egy eladó Jaguár /távcsöves/számszeríjam (bolti ár feléért), kiegészítőkkel. 2 éve vettem újonnan, nem engedélyköteles. Szinte használva sem volt, csak itthon porosodik.
Akit érdekel privi.
-
vepe
őstag
Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
-
vepe
őstag
USB-C port kell neki. Ezen a porton már adja az infót.
-
vepe
őstag
Adott egy m2-es külső ház, benne egy 960evo 500gb-os ssd. A rendszer tökéletesen látja, de a HDSentinel csak kérdőjeleket ír ki...miért nem látja a program az ssd adatait?
-
vepe
őstag
válasz PLaci58 #79870 üzenetére
Pontos az infód...24V/9,4A
Szerinted ez tudott a tv-ben hibát okozni (vagy olyat ami adott esetben nem most, hanem később jön elő)?
Ma beszéltem a Sony szerviz központtal, ők nem is tudtak erről a Sony felhívásról, rákérdeztem, hogy pontosan mit jelent az "áramellátás áramköri lapja", a válasz...Hmm..izé, mondom a tv alaplapja?, válasz igen...szerintem ők sem tudják, mert nem volt ilyen esetük, viszont a Sony nem hülyeségből írta ki, biztos nem egyedi hiba...
Tegyük fel egy tápcsere után működik a tv, de mi van ha később előjön valami probléma, ne adj isten ismét zárlat, mondjuk lakástűz kíséretében...
-
vepe
őstag
Adott egy (4 éves) nem olcsó Sony 4K Tv (még kiterjesztett garis)..hétvégén elkezdett olyat csinálni, hogy a távkapcs nyomkodását nehezen érzékelte (elemcsere és ugyanaz)..de ment a tv, majd szobából kimentem és mire visszajöttem kikapcsolt vissza már nem lehetett kapcsolni. Áramtalanítottam akkor vettem észre, hogy a tv tápja szépen meg van égve annál a kábelnél, amivel a készülékhez csatlakozik.
Neten keresgéltem akkor dobta ki a Sony közleményét:
"
Tisztelt BRAVIA-ügyfelünk!
Néhány KD-55XD9305 és KD-65XD9305 tv esetében az áramellátás áramköri lapján tapasztalható hiba miatt előfordulhat, hogy a tv-készülékek nem kapcsolnak be.
A hiba kijavítása érdekében az érintett tv-készülékeket 2022. január 31-ig térítésmentesen megjavítjuk – a modellekre vonatkozó termékgarancia feltételeinek megfelelően.
Köszönjük közreműködését, és elnézést kérünk az ezáltal okozott esetleges kellemetlenségekért.
Érintett típusok KD-55XD9305KD-65XD9305"Tegyük fel megcsinálják a tv-t (jobb esetben egy tápcsere), de szerintetek, az, hogy a táp így megégett a készülékben csinálhatott olyan hibát, ami esetleg később jön elő, mert akkor lehet abba az irányba megyek el, hogy cseréljék.
-
vepe
őstag
Jövő Héten 2 kolléga kellene 2-3 napos munkára (gyomtalanítás), ha van valakinek ideje és kedve akkor priviben írjon rám.
-
vepe
őstag
Opel szervizben van valakinek ismerőse?
-
vepe
őstag
Ismertek valakit, aki fűnyírást/gyomtalanítást vállal?
-
vepe
őstag
Keveset használt hibátlan állapotú LG 39LB650V (passzív 3D) Tv eladó.
Nem szívesen postáznám, jobb lenne helyben eladni.
-
vepe
őstag
Van valakinek valami ötlete, hogy egy alábbi méretű csomagot milyen futárral lehetne elküldeni háztól-házig (belföldön)?
250-260x25x25cm
-
vepe
őstag
Tudtok ajánlani valakit, aki monitorokat javít?
Nem tudom van-e egyáltalán miskolcon aki korrekt áron dolgozik és profi munkát is végez. -
vepe
őstag
válasz Vangelis #78956 üzenetére
Sajnos valóban reménytelen, de ha a piac most ezt diktálja, akkor ez van. Normális körülmények között egy 1070Ti-t nem 170e-ért kellene adni/venni.
Nekem sincs problémám senkivel-újoncokra gondolok-, csak picit pofátlan egy cuccot felére lealkudni, amikor a PH-n kb mindenki annyiért árulja ugyanazt a vga-.t
cocka: Szerencsére a legtöbb PH-s tag normális és ésszerű kereteken belül alkudozik-ami érthető is, mert piacon adunk-veszünk-.
-
vepe
őstag
HP nyomtatókba gyári tonert érdemes tenni vagy esetleg van olcsóbb jó minőségű utángyártott is, ami kapható?
-
vepe
őstag
válasz Wiz Khalifa #78712 üzenetére
Akkor nem érdemes vele foglalkozni.
-
vepe
őstag
Ha valaki részletre vásárol egy notit a Telekomnál majd nem fizeti, ilyenkor mi a helyzet.
Ajánlottak egy ilyen készüléket, de nem tudom érdemes-e foglalkozni vele. -
vepe
őstag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
-
vepe
őstag
Nem tudtok valakit, akitől Norton Licensz kódot lehet venni? (elektronikus formában).
-
vepe
őstag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!
-
vepe
őstag
Olcsó LCD monitor nincs valakinek eladó?
-
vepe
őstag
Segédmunkára (2-3 fő) keresek jelentkezőket. Pár napos munkáról van szó.
Priviben keressen, akit érdekel.
-
vepe
őstag
2db térfigyelő kamera összeszereléséhez keresek szakit. Fa oszlopra kell felfogatni, összekábelezni és neten beüzeleni.
Ha valaki vállalja, priviben megbeszéljük.
-
vepe
őstag
50e ft körüli áron keresek vga-t. Akinek van eladó priviben keressen meg.
-
vepe
őstag
Ha valaki vázlat rajzot profi módon megtud csinálni priviben írjon már rám, természetesen nem ingyen kellene csinálni, illetve kellene egy olyan profi szakember is, aki 3D modellezésben jártas. /elektronikai témáról van szó/.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Nem ismertek valakit, aki 1-2 napos alkalmi pakolós munkát vállal napi díjért?-Akár céghez is jöhet dolgozni főállásban-
Nem nagy cuccokat kell pakolni (műszaki dolgok, dobozok, stb), viszont olyan kell, aki vigyázz a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
BÚÉK Hölgyek/Urak!!!
-
vepe
őstag
Eladó telefonok:
-Samsung Galaxy S8 (gyári független), kijelző fent-jobb sarka sérült (nem pókhálós, tökéletesen működik).
-Iphone 8 Red (gyári független 128Gb) kijelző Home gomb mellett sérült (nem pókhálós, tökéletesen működik).
-Samsung Galaxy S9 (gyári független) szép, megkímélt állapot.Az S9 bármikor átvehető (másik kettő akkor, ha megjöttek a cseretelefonok, elméletileg hétvégén).
Ha valakit valamelyik teló érdekel, privi.
-
vepe
őstag
Xbox One+2 Controller+kinect+lemezek.
(Gyári, újszerű állapot, keveset használt).
Akit érdekel priviben megbeszéljük az árat.
-
vepe
őstag
-2x2TB WD wichester eladó. (10.000ft/db)
-256GB OCZ Agility 4 SSD szintén eladó. 10.000ft
-
vepe
őstag
Érdekel valakit egy 4GB-os DDR3-1600 Noti memória?
-
vepe
őstag
válasz Wiz Khalifa #73133 üzenetére
Anno a nagy márkák között volt a pioneer és a kenwood társaságában. Sok ilyen fejegységem volt és soha nem volt egyikkel sem gond.
-
vepe
őstag
válasz Wiz Khalifa #73130 üzenetére
Csak szívja a véred... , az Alpine jó márka, legalább is anno az egyik legjobb volt, mostanság nem tudom milyenek.
-
vepe
őstag
Skoda Octavia II gyári 2dines fejegység, ha érdekel valakit priviben keressen.
-
vepe
őstag
Eladó:
-LG SH4 2.1 Hangprojektor
-Lenovo Yoga 500 i5 Notebook
-Dell inspiron 15-5547 Notebook
-Nikon D5300+18-140 AF-S DX VR
-Lenovo AIO IdeaCentre B50-30 PCAkit érdekel a fentiek közül valami, privi.
-
-
vepe
őstag
válasz PLaci58 #72975 üzenetére
Újak vagy használtak? és mit jelent a 12,33 és 12,45 Volt, ezek miért fontos adatok?
És még egy dolog, a fotón lévő csatlakozóval megáldott példány kellene. Nem ismerem ezeket a tápokat melyik mennyire megbízható, de egy elég drága rendszert látna el, szóval nem akarnám egy rossz minőségű táppal szétcseszni a rendszert.
-
vepe
őstag
Ilyen tápegységet Miskolcon lehet valahol venni?, nem fontos, hogy ez a gyártó legyen csak specben tudja amit kell. Minőségi gyártótól lehet még jobb is lenne (milyen típust/gyártmányt érdemes venni?). Egyébként egy rögzítőhöz kellene.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz WildBoarTeam #72723 üzenetére
Igen itt ezt írtam, sőt indokolnod sem kell, hogy miért küldöd vissza a terméket.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz F.B.I. #72721 üzenetére
Bolt és bolton belül még egy-egy eladó is válogatja. Van aki korrektül áll a gariztatáshoz, de vannak bunkók is.
Nekem egy dolgom volt velük. Tavaly rendeltem tőlük egy VGA-t, amivel pár hónapja volt egy kis probléma.
Az elején megírtam nekik, hogy javítgatást nem fogadok el, mert nem olyan jellegű a hiba, ami orvosolható.
Válasz: küldenek futárt és bevizsgálják. Egy hétig nem jelezték mikor jön a futár így felhívtam őket, hogy most mi is van, mire várunk. Elnézést kértek és jött a futár pár nap múlva. Egy hét szünet megint, aztán megint hívtam őket, hogy most ismét mire várunk, válasz: Csehországban van a szerviz.
Ekkor már picit felkúrtak és elmagyaráztam nekik, hogy 30 napjuk van egy garis ügyintézésre. Ők erre beakarták magyarázni, hogy a 30 nap onnantól számít, amikor a futár átveszi a csomagot, mondom faszinak a nagy ló.....-t. Szerintem meg a bejelentéstől számítva 30 nap, mert mi van akkor ha csak egy hónap vagy két hónap múlva viszik el a hibás terméket, akkor 3 hónap a gariztatás?Pár nap múlva hívtam őket mi van a szervizzel, mert jött egy semmit mondó e-mail Csehországból, válasz: ők erről nem tudnak, de utána néznek. 2 napra rá jött az e-mail, hogy visszafizetik a termék árát.
Szóval végül is nem kekeckedtek a pénzvisszafizetéssel, csak sok lehet az ilyen garis ügy és felhalmozódnak a dolgaik, ezért nem 1-2 nap legalább is online.
-
vepe
őstag
Internetes vásárlásnál 14 nap után minden bolt azt mondja, küld vissza, szerviz bevizsgálja, ha javítható javítják, ha nem csere vagy pénzvisszafizetés. 14 napig meg indok nélkül visszaküldheted és elállhatsz a vásárlástól.
Jogszabály is ezt írja elő garancia/szavatosságnál:
A vevőnek el kell fogadnia első körben a javítást, ha az nem vezet eredményre a boltnak újra kell cserélni, de ott is ki van kötve, hogy pont olyanra, mint az eredeti termék, ha már olyan nincs mert pl.nem gyártják és a bolt felajánl egy más típust azt már te nem vagy köteles elfogadni és kérheted a pénzvisszafizetést.
Boltba ha bemész és veszel egy tv-t, másnap nem viheted vissza, hogy nem tetszik, 3 nap-ig cserélik, de csak, ha meghibásodik. 3 nap után ugyanaz az a helyzet, mint az online vásárlásoknál.
-
vepe
őstag
válasz F.B.I. #72717 üzenetére
Régebbi vásárlásoknál mindenhol első a szerviz, aztán ha nem lehet javítani a terméket jön a csere, vagy pénzvisszafizetés.
Alza, ha úgy csinálja, hogy bemegy valaki x-y termékkel és azt mondja nem jó és ők azt el is hiszik, akkor elég hülyék. Ilyet még nem is hallottam, gondolj bele veszel egy VGA-t, alaplapot vagy tök mind1 mit és használod egy évig majd bemész a boltba és azt mondod nem jó és kérsz helyette egy újabb generációt.
-
vepe
őstag
Csere-bere érdekel GTX 1080Ti, illetve RTX 2080Ti VGA esetleg Xbox One X
Ami eladó:
-Panasonic vezeték nélküli telefonok (3-4 db)
-Szobai szökőkút
-Pár darab szobai szőnyeg
-Nikon digitális fényképező
-Dell Inspiron 155547 Notebook (Ips led érintőkijelző, i7, 16Gb, 2Gb vga, ssd, stb)
-Yoga 500 Notebook (Ips led érintőkijelző, i5, 8Gb, stb)
-Lenovo B50-30 All-in-One Asztali számítógép (IPS Led érintőkijelző, i7, 16gb, 2Gb vga, stb)
-Cooler Master MasterBox Pro 5 RGB ház+ FSP 650W Táp -Garis-
-FSP Aurum 750W 80+Gold
-Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming + i5 8600K + be quiet! Hűtő + 2x8Gb Corsair Vengeance LPX -Garis-
-HTC Vive+HTC TPCast Wireless Kit+HTC Deluxe fejhallgató -Garis-
-HP9000 fénymásoló
-Lombszívó
-Szegélynyíró
-Samsung Mikrosütő
-Logitech 2.1 hangfalszett 3db
-TP-Link wi-fi routerek
-Csocsó asztal
-Delonghi Mobilklíma
-Moll Ergonómikus íróasztal
-Bosch FW200 szobai termosztát
-Obis állólámpa
-Kaspók (műanyag és agyag)Részletekkel kapcsolatban privi, ha valakit érdekel valami a fenti cuccok közül.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz Wiz Khalifa #72441 üzenetére
Kína kifizeti amit kell és ennyi a történet. Mást nem tehet, mert ha kivonul Kínából minden nagy cég a gazdaságuknak annyi. Kínában is az van kb, mint itt, Nyugat diktál. Talán, ha az Oroszok támogatják pl.Kínát az már más tészta, de nem fogják ilyen szinten meg nem is tudják, mert nincs olyan piacuk, illetve termékük.
-
vepe
őstag
Alábbi 2 VGA közül szerintetek melyiket érdemesebb megvenni:
MSI RTX 2070 8GB vagy MSI GTX 1080Ti X 11GB
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Nincs valakinek egy 1080, 1080Ti, RTX 2060-2070 VGA-ja eladó?
-
vepe
őstag
Iphone telefonokat javít valaki innen a fórumról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest