Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, hátha tudtok erről valamit!
Tegnap Miskolcon voltam és megbüntettek a parkolás miatt. A simple parkolás 10:40-kor indult, a büntit 10:39-kor kaptam. Valójában nagyjából annyi volt, hogy miután kiszálltam kiválasztottam a zónát, de elsétáltam az automatához, hogy a zóna számot is lecsekkoljam...
Ez az első ilyen esetem, ilyenkor ez tényleg jogos? Nekem rémlik, hogy van egy 5 perces limit, mert mi van, ha nem app-ban indítom, hanem az automatából?
Erre van jogszabály vagy parkolási társaság válogatja, hogy mennyi ez az idő?
Köszi előre is! -
Vangelis
félisten
válasz Wiz Khalifa #80496 üzenetére
Jah jah kb.
Én az ADBlue-t várom, hogy tescoban leárazzák és milliomos leszek ... pár kanna eladása után
+gázolaj stb... lesz itt bulika!Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ereshkigal #80497 üzenetére
Én nekem is van egy teszt ha kell.
A referencia száma miatt kellett vennem egyet de azóta is ott porosodik a sarokban.
Smoke some weed nigga!
-
Ereshkigal
őstag
válasz Wiz Khalifa #80496 üzenetére
Mi megbeszéltük a családban, hogy mostantól ünnepre kanna üzemanyagot meg kovid gyorsteszteket adunk egymásnak.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz anorche1 #80482 üzenetére
Köszönöm az infókat mindenkitől
Felmérettem az autót, 160e és május második felére volt legkorábbi időpont.
Minden stimmel amit írtatok ami még plusz, hogy áttetsző vagy barnás bevonatot lehet kérni. Árban nincs különbség, de az áttetszőnél látszik minden felület alatta (nyugaton műszakin csak az áttetszőt fogadják el, barnával el sem kezdik a vizsgát, mert látni akarják hol-mi volt esetleg hegesztve, javítva)
2-3-4-5 éves visszahívás van garanciális ellenőrzésre (autó életkorától, fújás előtti állapotától függően), amikor is ellenőrzik a felületek állapotát + az esetleges leverődéseket és javítják, ha szükséges
read-only mode on the forum
-
bnorci71
addikt
Radeon Hd6950 2Gb VGA el lehet ezt még adni?
Gyerkőcök gépét anyukámnak adjuk ez meg minek a böngészőhöz csak a villanyóra esik le a falról tőle
Az alaplapi Hd3200 pont elég
Meg ingyen elvihető/odaadom Asus A7N8X deszka benne proci Ram meg egy AGP VGA Radeon 96DV még sulinet matricás"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
laika1200
csendes tag
A feleségem autóját tavaly februárban csináltattam náluk. Az árajánlat előtti állapotfelmérés során a műhelyükben láttam náluk felemelt, félkész autót alvázmosás után, éppen rozsda passziválás közben. Teljesen korrekt becsületes iparosmunkának tűnt. Nálam a kipufogót, a tárcsákat, fékcsöveket és a teleszkóp szárát szépen maszkolva, előkészítés után lényegében telibe fújták az alját. A Csordás szervizbe hordjuk az autót, decemberben olajcsere előtt kértem hogy nézzék meg hogy milyen az autó alja (közel egy év után). Szerintük szép munka, teljesen rendben van, rozsdamentes.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Itt Miskolcon ki foglalkozik alufelni "javítással". Igazából homokszórni és fényezni kellene (talán). Illetve lövésem sincs, hogy kb. milyen árat kell elképzelnem egy ilyen műveletre?
Gyári laguna3 18-as alu, szépen elkezdte feldobálni a lakkot, majd a festéket.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
vepe
őstag
Egy Mazda alvázvédelméről anno beszéltem velük. Elméletileg aprólékosan dolgoznak (burkolatokat,stb leszedik). Rákérdeztem, hogy miután letakarították a festés előtt megnézhetem-e az autó alját, nem mondták, hogy nem, szóval ez a legtisztább, így az ügyfél is megnyugszik, hogy nem a rozsdára, meg a koszra festenek rá. Én biztos így csinálnám.
Végül nem csináltattam náluk, mert elég sokára tudták volna a kocsit fogadni.[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Nyáron tervezem hozzájuk leadni a kocsit. Valahonnan rémlik, hogy ajánlottak, de közvetlen ismerős nincs, és én sem láttam még a munkájukat.
Ha esetleg szerzel infókat róla, vagy akár te elviszed a kocsid, kérlek oszd meg a tapasztalataidat
Szerk.: tavaly már érdeklődtem náluk, csak sajna nem úgy jöttek össze a dolgok, hogy beleférjen, de 150-200k -t mondtak látás nélkül. Valszeg azóta nem lettek olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
miskolcalvazvedelem.hu [link] céggel van valakinek tapasztalata?Jól, minőséggel dolgoznak? Régi feltáskásodott festéket, rozsdát gondosan leszedik festés előtt?
read-only mode on the forum
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Keresek valami normálisabb monitort, az alábbi elvárásokkal:
normál napi használatra, nem játékra lenne elsősorban
min.24" max.27" méretben, de inkább 24" IPS panel
FullHD felbontás
hdmi, dvi csatlakozó az nem baj ha 2db hdmi és nincs dvi, displayport nem szükségesjó lenne:
forgatható, dönthető, állítható magasság
garancia ha van rá az nem hátrány
márka DELL, LG előnyben, de más is szóba jöhet.Csak miskolci vagy közeli személyes átvétel.
Ajánlatokat pü-ben.
-
derrik
őstag
Eladó Xiaomi okos otthon (Android) alatt működött egy rendszerben MI Home App hibátlanul!!
3db izzó csak fehér
2db izzó színes
1db okos aljzat
1db okos központ HUB és érzékelői
1db hő és pára szenzor
1db hő és pára szenzor bluetooth
1db okos kapcsoló
1db HD beltéri forgatható kamera
1db nyitás érzékelő
1db mozgás érzékelő[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Tudtok boltot ajánlani, ahol nagy telefontok kínálat van?
[ Szerkesztve ]
-
bear_
aktív tag
[Medvetojástól] vettem kemény 1900 forintért a retail kulcsot.
-
senior tag
válasz Vangelis #80471 üzenetére
Én itt vettem Win10 Pro 64 bit OEM-et, még működik. Egy évvel ezelőtt kb., azóta egy tiszta újratelepítés volt a Microsoft oldaláról letöltött 21H2-es iso-ból és nem kérdezett semmit, az első indításkor már aktiválva volt (net volt a telepítés alatt).
[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Vangelis
félisten
válasz diablo1984 #80470 üzenetére
Van linked kitől vetted?
Modnjuk win 11 annyira nem érint. Szeretem a már bevált dolgokat.ÉN még Win7 et használnék
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz diablo1984 #80468 üzenetére
Jah de amit küldtek nem működött.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
elistvan
őstag
Valakinek egy 306070-es akku avagy egy 3lábú telefonállvány? (mindkettő új) a hétévégn Nyíregyen, Miskolcon átvehető.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #80465 üzenetére
Megnézem ....
Csak hát hóvégén ..
-
Vangelis
félisten
Win 10 pro kulcsa nincs valakinek elfekvőben? .. csoki , sotyi , apró csere bármi.
Tudom max 999ft-ért , mert afölött hírdetésnek számítFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
PLaci58
addikt
Van valakinek elfekvőben 2,5-es, SATA-s USB háza?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
őstag
Mégis meghirdetésre került az ASUS notebookom, ha valakit érdekel, írjon.
-
dfdfdf
őstag
Hali valakinek esetleg egy olcsó DVID vagy HDMI vel rendelkező monitorja lenne eladó? Ha van dobj egy privit köszönöm!
-
cocka
veterán
válasz bozsozso #80450 üzenetére
Most csak egy kérdés, de ha ez megtelik van hova önteni belőle az olajat?
Mert ugye nálunk még úgy van, hogy műanyag palackba gyűjtjük, aztán azt leadjuk a boltba, ők meg csináljanak vele, amit akarnak. De ha egy ilyenbe gyűjtöm, a boltban mit adok le?
Ez nyilván egy környezetbarát megoldás, csak kérdés, hogy ezekre melyik bolt van felkészülve? Hogy odamész egy edénnyel és te csak az olajtól szabadulnál meg. Boltokban vannak vevők számára hozzáférhető olajtároló edények?
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Miskolcon nem tudtok esetleg olyan boltot ahol használt olaj gyűjtőedényt lehet venni? Ilyesmire gondolok.
-
vepe
őstag
ftp szerverhez milyen progival érdemes kapcsolódni? TC időtúllépést ír ki, szóval olyan szoftver kellene, amivel nem kell kínlódni. Egy weboldal adataiban egy e-mail címet kellene megváltoztatni, ezekkel próbáltam kapcsolódni-sikertelenül-: Tc, Filezilla, ftp manager
-
cocka
veterán
Aha értem, szóval a Metropol is a Google-é, tehát ő adja ki az egyik ottani üzlethelyiséget.
ki tudom vitelezni
Jézusom! Ez ugyanolyan baromság, mint a
be lehet folyásolni.Ha majd lesznek olyan igék, hogy vitelez, folyásol, akkor majd képesek lesznek az előttük álló igekötőkkel megegyező szavak is igekötőként viselkedni. Addig meg felejtsd el ezt a hülyeséget!
talán kivitelezni tudom... esetleg megejthetem (sokkal egyszerűbb) A tudomnál már csak a bírom gázabb.
Nyelvhelyesség rulez
Meg köznapi beszédben ez a "cserét kivitelezni tudni" kb. olyan mint az, hogy "a törvény büntetni rendeli"
-
őstag
Köszi a válaszokat!
Arról lenne szó, hogy a régi notimat szeretném becserélni akár 1-1-ben egy használt PC-re, amit a szüleim használnának.
Netezés, tartalomfogyasztás lenne a cél. Integrált VGA elég. Nincsen játék.
Google kiadott egy boltot a Metropolban, ahol talán ki tudom vitelezni a cserét.
Ha valakit érdekelne egy ilyen üzlet, írjon privát üzenetet. Ha nem, akkor majd próbálkozom a bolttal. Nem nagyon kívánok bajlódni hirdetgetéssel. -
kornel76
aktív tag
Kérdezd [Szmolcsit] . Nála érdemes lehet szétnézni.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
zeon.hu
nagyúr
Benzin van, gázolaj sehol...
#?*@&!
-
őstag
Sziasztok,
Miskolcon van olyan bolt vagy eladó, ahol használt brand PC-t / workstationt lehet és érdemes is vásárolni?
Esetleg a fórumon valaki foglalkozik ilyesmivel? -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Omv-n van gázolaj?
Nagyon kéne, egy hét után jövünk haza munkából (Szlovákia) és kezdünk kifogyni.
(Routex miatt kell az omv)#?*@&!
-
laika1200
csendes tag
Szia!
Az egy mini pci-e 2.0 X1 csati, 500MB/sec elméleti sávszélességgel. Az user manual nem írja hogy tud-e msata módban működni, ezzel kapcsolatban ajánlom ezt a cikket elolvasni.
Szóval mini pcie wifi kártya pl. biztosan megy benne, aranyáron szinte minden is kapható bele, az m.2 (a,b,e) is megy benne ha veszel/szerzel hozzá megfelelő "m.2 to mini pcie" adaptert.Wifi kártya vásárlás előtt azért gondold át hogy kelleni fog még "RP-SMA to MHF4" antenna kábel(ek), hozzá hátlap és antenna is. A legjobban akkor jársz ha veszel egy átalakítót és abba nézel egy ilyet. AX-es wifi és BT 5.0 egyben Ha nagyon kell, tesztre kölcsön tudok adni egyet, de átalakítóm sajnos nincs.
-
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Van egy Sapphire E350M1 lapom, és azon egy (talán M2-es) foglalat.
Tudnék abba akar ssd-t akar laptop Wifi kártyát is aplikálni?
Bocsi, de nagyon elhagytam ezt a világot...Illetve ha van valakinek ilyen foglalatba való wifi karija, akkor jelezze felém! Köszi!
-
Jarod1
veterán
szét kell nézni a marketen, több helyen bár nem biztos hogy lesz pont az a kijelző, nem rég egy lenovo t építeetünk újjá. Leesett az asztalról és alsó háza xarrá tört, kiszakadt a töltő aljzat is. zsanérok is törtek. 6 ezerért találtunk bontott házat itt a ph.n. egy kijelző kb 10-20 ezer lesz .
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Munkatársat keresünk!
30 éves Miskolci informatikai cég vagyunk. Fő tevékenységi kör PC-k, notebook-ok és perifériák javítása, hálózatok építés, üzemeltetése, kamera rendszerek építése, üzemeltetése.
Érdeklődni privátban nálam.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
senior tag
válasz Vangelis #80416 üzenetére
"Náluk..."
Ezt nem értem.
Nem akarom én csinálni. Ha véletlenül forrasztani kell, spéci ragasztó(szalag) vagy bármi különleges dolog kell, az nekem nincs. Nem vagyok notebook szervizelésre felkészülve. Ami modul rendszerű azt kicserélem PC-ben, notebookban, de nem forrasztgatok.
A tulaj értelmes határok között hajlandó fizetni, annak, aki jól és megbízhatóan elvégzi a munkát.
...ha találok használt kijelzőt. A HA-n kívül nem fogok keresgélni, az is biztos.
Nem értek hozzá (teljesen fogalmatlan sem vagyok), ergo könnyen átb@szhatnak."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Vangelis
félisten
ha találsz hozzá használt kijelzőt akkor nem olyan vészes. Náluk 10 körül csinálják + kijelző.-
De magadnak is meg tudod oldani szerintem.cirka 30 lehet..... (ha jó nagy haszonnal dolgoznak)
-
senior tag
Szervusztok!
Mechanikai sérülés érte kollégám gyermekének notebookját, aminek eredménye a kijelző tönkremenetele lett (csak a panel, de az nagyon; a keret, a fedél rendben van).
A gép többi része is rendben van, külső monitorral megy rendesen.Nem mai notebook, hol és kb. mennyiért lehetne javíttatni, kijelzőt cserélni?
Típus: ASUS X541U (X541UV-Gq1215)
Egy hozzávetőleges ár is eldöntheti a sorsát.Ide vagy PÜ, előre is köszönöm!
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Red_Bull
aktív tag
-
cocka
veterán
válasz 77Gabesz #80410 üzenetére
Hát szerintem is hatszögletű, de mondjuk ember legyen a talpán aki ilyen kis méreteknél észreveszi a különbséget. Főleg az oldaláról lehet megállapítani a különbséget, de mivel csak annyi, hogy a torx bevágott, a hatszögletű meg sima..
Conradban vettem ezt:
Megyek is holnap szétnézek. Lehetne boltjuk Miskolcon is.
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Szét szerettem volna szedni egy telefont, akksicsere miatt és elvéreztem az első lépésnél.
Nincs olyan kis imbuszfejű csavarhúzóm/bitfejem, amivel a hátlapot rögzítő 2 csavart ki tudtam volna szedni. Legalább 6 csavarhúzókészlettel próbálkoztam, sikertelenül. Nem tudom, jól látható-e, de belső kulcsnyílású, hatszögletű. Kb 0,5 vagy 0,7 mm-esre tippelek.Sör, csoki fejében tudna rajtam valaki segíteni?
Bármit meghallgatok elviszem a telót és kicsavarozza, majd akksicsere után visszacsavarja, esetleg kölcsönad 1 napra egy ilyen kis imbuszkulcsot stb. Miskolc, Mályi, Nyék és Tiszaújváros útba esik, napi szinten bármelyik délután jó lenne nekem.
Próbáltam én precíziós készletet venni, de csak olyan 6-7 db-os mihasznát találtam így nagy hirtelen...azzal meg nem vagyok bentebb.
Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
bnorci71
addikt
válasz Wiz Khalifa #80408 üzenetére
hát ez lehet 10+ éves gép Asrock G41-m3 Core2 Duo meg hasonló procikhoz
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
FSP tápokba a venti csatlakozós vagy be van forrasztva a tyúkbele?
Anyukám gépében a ventinek iszonyat hangja lett, a portalanítás kevés volt.
-
kory24
őstag
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó bt fülhallgat
[link][ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Az olyan furcsa amúgy. DOS-os felületnek tűnik, de szvsz a programokat nem update-elik túl sűrűn. Aztán létrehoztak valami Windóz 10 PE cuccot is, ami valami Hiren's Boot CD PE névre hallgat, de nálam pl. nem ismerte fel a hálózatot. Tehát eleve kizárt dolog, hogy up-to-date programok legyenek rajta meg hiába futtatom pendrive-ról, mivel nem persistent, nem jegyez meg semmit.
Ez csak windóz to go-nál vagy persistent opciót kínáló linuxoknál lehetséges.
-
jFox
addikt
válasz bnorci71 #80379 üzenetére
"meg kint is van arrébb egy antennás bolt Vasudva-Balla bútor között"
Arról beszéltünk, hogy bezárt...PLaci58 #80377: scanner motor bevált, vagy a lézer egység hibás. Ahhoz szerintem már nem nagyon kapható semmi.
Bozsozso #80388 : hírem boot cd-n rajta van ha jól emléxem.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest