Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
77Gabesz
csendes tag
válasz dfdfdf #80156 üzenetére
Szia!
Nem ázik (csak 1 helyen, de azt kezeltem)....
Tavalyi projekt lett volna, de mire lett olyan mester, akinek belefértem volna a táncrendjébe, a fa ára több, mint duplája lett. Így vártam én is. (faanyag.2021.04.: 92 900 Ft/m3; 2021.07: 215 000 ft/m3, most 157 000 Ft/m3 Tetőcserép (alap): 195 Ft/db-ról 290 Ft/db, ami most 244 Ft/db)
Szóval sokkal nem jobb a helyzet, mint tavaly áprilisban. Szeretném elkerülni a nyári keresletnövekedés miatti drágulást, úgyhogy gondoltam, belevágok.
G.
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
aktív tag
válasz dfdfdf #80057 üzenetére
- Elsőnek is bocsi , az lehet de egy i3 10100f 28.- ram 2*8 2666 20.- egy puritán deszka de m2-vel 20.- és mindenre van gari 3-év mert új !! és .... [link]
- Így nem is értem azokat a vásárlókat akik vesznek ddr3-al 2-3-4-gen i7-et 50-80-ért ..... hol élnek szatyorban ???**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
szasanyi
félisten
válasz dfdfdf #80054 üzenetére
Ez majd kiderül, mert minden pontosan annyit ér amennyiért megveszik. Sajnos az ármesterek már elmentek szabira, mert ott tudnának pontosabbat mondani (bár ahhoz is kellene a kor, a "körítés" ami van hozzá és az állapot).
-
Lajkó
őstag
-
LaciMc82
aktív tag
-
törölt tag
válasz dfdfdf #53947 üzenetére
van 4 db Dc2550-esem nem kell valakinek ?
megy egy universum system hi-fi 2000 torony. apróért eladnám. képet is cisnálok ha kell. most csak úgy eszembe jutott, hogy évek óta áll. nem hirdettem még sosem.
Egyébként én ORION HS500 hangfalpárral és a hozzá való SE /ST /Sm toronnyal rendelkezem De az nem eladó
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz dfdfdf #53944 üzenetére
Nálam is a CD lejátszó és a két kazettás deck meg van csinálva csak ez nincs.
Ennek sincs nagy baja. Csak a hangerő csúszkát kell kicserélni. 5perces meló lenne. De még nem volt kedvem elmenni és venni hozzá egyet.
Pedig akkor végre tökéletesen muzsikálna a tökéletes állapotú 1985-ös párosom. Csak egy eredeti hangfalpár kéne hozzá.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz dfdfdf #47115 üzenetére
Itt van. Csak telóról voltam és nem lett volna türelmem ott bepötyögni.
Alaplap: ASRock H61MV-ITX - 2014.02.27-én lett vásárolva PCland-ban 3év garival
CPU: Intel Celeron G1620 2.7GHz - 2014.02.27-én lett vásárolva PCland-ban 3év garival
CPU hűtő: Raijintek Zelos - 2014.05.26-én lett vásárolva PCland-ban 1év garival
RAM: 2x2GB 1333MHz Kingston KVR1333D3N9/2G - Hibátlan működésűek. Doboz megvan
VGA: Integrált Intel HD2500 480MB-ra van állítva jelenleg - max 1.8GB Vram
HDD: Maxtor 160GB Sata - HDSentinel szerint 98/100% és már van hangja is!
ODD: HP gyári DVD olvasó Model: GDR-H10N - Hibátlan működésű
Ház: Cooler Master Elite 130 - 2014.05.13-én lett vásárolva PCland-ban 3év garival
Táp: Thermatake TR2 RX 450W - 2013.06.27-én lett vásárolva Aqua-ban 3év garivalMost lett egy hete összerakva teljesen addig nem is volt használva és most azóta ment vagy 2napot összesen. Így szinte teljesen újnak mondható!
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Gyíkac
aktív tag
válasz dfdfdf #46873 üzenetére
hát én anno elküldtem f27-nek 6 karit egyikre smd-ket kellett volna csak feltenni be is karikáztam mind egy képen mit kellene.
Ő meg igazából ráíta mindre h. milyen hibát produkál. Egy kártyát se javított le. Hivatkozott memória cserére mert nem a gpu forrasztása a hiba stb... nem éri meg megcsinálni...
Miután visszajött az smd-ket én raktam vissza és még most is megy.
A többit továbbküldtem másnak, s csodák csodájára 5-ből 3-at megcsináltak...
Egy fórumban ahol istenítették leírtam a tapasztalataim oda írtam h. lehet én vagyok a 10% de hát ez volt a tapasztalat. Erre nekem állt privátban h. mit képzelek, hogy rossz hírét keltem.
Nekem nem ez a korrekt ember. Lehet voltak jövedelmezőbb munkái stb, stb...
De igaz ami igaz neki van elvileg a legmodernebb magánkézben lévő felszerelés, állítólag.
-
jFox
addikt
válasz dfdfdf #46734 üzenetére
Én is hirdetek az aprod-on (olx), de nem azért, hogy átverjek bárkit is, hanem mert ingyenes és egyszerű. Azért ne degradáljunk már le egy közösséget mert egyszer-kétszer megjárta az ember!
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
válasz dfdfdf #46720 üzenetére
Nem akarok rossz indulatú lenni, de ezzel az erővel bármi (üveg stb.) szétrobbanhatott volna és a szemébe mehetett volna a kollegádnak.
Más: Jó ajánlat esetén megválnék baromira keveset és akkor is csak "idle" állapotban használt ATi Radeon Sapphire 4890 HD 1GB GDDR5 VGA-mtól. Dobozosan cuccaival stb. Ha valaki jó karit szeretne irjon rám egy ajánlattal. (igazából nem tudom a reaális értékét, de 10K-ért inkább megtartom..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest