- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Ereshkigal
őstag
válasz Wiz Khalifa #79597 üzenetére
Plázában a Partysarokban.
-
Gézengúz
addikt
Miskolci Boschról olvastam visszakeresve a fórumban. Friss véleményt nem találtam. A hatvanihoz képest milyen a helyzet vajon? Az sem baj ha csak privátban írtok.
Köszönöm. -
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Miskolcon lehet valahol héliumos lufit venni?
Smoke some weed nigga!
-
-
Vangelis
félisten
válasz diablo1984 #79586 üzenetére
Nekünk is van rengeteg lom....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
laika1200
csendes tag
2 zsáknyi, tiszta, jó állapotú de használt gyermekruha ingyen elvihető. (6-8 év közötti leányra valók)
Sajnálom kidobni vagy a kuka mellé tenni, leadni pedig nem tudom hová. -
vepe
őstag
Keveset használt hibátlan állapotú LG 39LB650V (passzív 3D) Tv eladó.
Nem szívesen postáznám, jobb lenne helyben eladni.
-
benvolio
őstag
válasz Wiz Khalifa #79581 üzenetére
Köszi, megnézem akkor ezekbe.
-
benvolio
őstag
Szerszámos táskákat hol árulnak itt helyben? Hasonló kellene: [link]
Üdv! -
HookR
addikt
válasz Ereshkigal #79576 üzenetére
Amikor 2 éve nekifutottam ennek a kérdésnek, akkor csak az AcerShop-ban találtam ilyen lehetőséget, de ott is csak az újonnan vásárolt Acer monitorokra kérhetted (és lehet azt sem itt helyben csinálják, hanem Bp-en, mielőtt elhoznák neked Miskolcra).
Illetve jut eszembe! Mediamarkt-ban láttam laptopra kötött kalibrálót a TV-knél. Kérdezz rá ott, hátha tudnak neked segíteni. [link]
[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
bnorci71
addikt
köszi
WildBoarTeam, jFox
neten néztem a kertészbe nincs pedig én is inkább ott keresném mint munkaruházatiban, csodálkoztam is de gugli ezt dobta találatnak linkelni meg jóközbe nyafogáson találtam Debrecenben használtat nekem az is tökéletes és onnan a gyerek elhozza
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Ereshkigal
őstag
Régebben kérdeztem már, eredménytelenül. Miskolcon kalibrálnak valahol monitort?
-
jFox
addikt
válasz Axe Miskolc #79573 üzenetére
Azért írtam, hogy "esetleg". Én sem láttam még ilyet munkaruhzatiban. Meg nem is ott keresném elsőkörben.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bnorci71
addikt
ilyen zsákot hol kapok szerintetek Miskolcon?
Postászsák, pp zsák, polipropilén zsák, terményes zsák neveken fut"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Jarod1
veterán
-
mezis
félisten
-
nézzbe
aktív tag
JVC KD-G341 1din fejetség eladó, cd fm aux, hibátlanul működik, kategória váltás miatt eladó
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ilyen csap útváltót lehet kapni valahol Miskolcon?
-
Wiz Khalifa
veterán
Sok mindentől függ a dolog. 1 fázis, 3 fázis, milyen messze lesz az oszloptól a mérőhely, hány ampert akarsz (lakosságilag 32 amperig biztosított, felette amperenként 4500ft, és maximum 3x32ampert köttethetsz be lakossági alapon), stb...
Privátban küldök egy telefonszámot egy E-Sol-os emberét aki az ilyen beüzemeléseket, ellenőrzéseket végzi így ha elmondod az alap részleteket valszeg tud segíteni egy kb árral.
Smoke some weed nigga!
-
LaciMc82
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #79554 üzenetére
4 hónap és itt a Karácsony el kell kezdeni készülni
Tiszta hülye aki nem normális
-
alufelni
tag
Szia,mi tavaly köttettük be (ingatlan vásárlás) újra,függ attól is hogy van e mérő (ha van le van e járva ) a kinti doboz amibe a mérő megy + oszlop(amin behozzák a vezetéket ,ilyen cső inkább)+házon belül 2db megszakító (azaz egy fi relé és megszakító) 197 ezer volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
válasz Wiz Khalifa #79554 üzenetére
lehet Almafa alá szánja
-
LaciMc82
aktív tag
-
Gus
aktív tag
Sziasztok!
Van itt köztetek ÉMÁSZ regisztrált villanyreszelő?
Mennyiből kötik be manapság egy zártkert telekre az áramot?
5 méterre van a háztól az oszlop, még a kábel is ott van rátekerve, mert korábban 5-6 éve be volt kötve, csak az előző tulaj kiköttette.
Köszi. -
F.B.I.
veterán
Miskolcon tudtok olyan szervizt, ahol Samsungban cserélnek úgy aksit, hogy vízálló is marad?
A storeban, mivel már nem garanciás, sok idő és nem túl biztató a hozzá állás.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Jarod1
veterán
Lomolok
Valakinek Vastag CD tokok nem kellenek?
64 db -
senior tag
Legalább másfél éve nem voltam "a miskolci török étteremben", de nyitástól addig, elég rendszeresen.
A felsorolt török ételekkel minddel találkoztam."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #79544 üzenetére
Én azt se értem, hogy mi a francért nincs normális török Miskolcon. Az egyetlen török étterem dugig van nem török ételekkel. Ja és a slusszpoénja: végignézed a pultot... elvétve van egy-egy török cucc, de leginkább nincs. Pénztárnál meg ott a megrendelő lap, ami meg tele van török ételekkel is. Egyszer arról kértem. Mondom érdekes módon tudnak ezek törököt is adni. Lámádzsun vagy mi a neve, az egész jó.
Pest meg dugig van ilyenekkel, ahol nemcsak giroszra lehet beugrani, hanem ha akarsz ehetsz olyasmit, aminek több köze van a törökhöz pl. marhát, bárányt, padlizsánt, cukkinit, muszakát és hasonlókat. Az ayran is alap. Mondjuk a török desszertek pusztítóan édesek.
Nem vagyok vega, de a sertést nem annyira csípem. LOL
-
Ereshkigal
őstag
Egyetemistaként (20 éve) sokszor hallottam tuszkulánumos sztorikat, de sosem jártam ott. Pár éve elnéztünk a feleségemmel, de nagy csalódás volt. Most már tudom, miért. Adtunk még egy esélyt neki pár héttel később, de még mindig rossz volt az olajsütő, és ugyanúgy nem tudták elkészíteni azt a két fogást, amit korábban is szerettem volna enni...
A Végállomásban is kétszer jártunk. Jól főznek, de mindig kanári adagot kaptunk, drágán.
-
törölt tag
válasz Penndragon #79540 üzenetére
én is a fészbukkot ajánlom
-
cocka
veterán
Tudom, mondta a fickó.
de nem vágyom újra menni.
Ugye? Akkor megnyugodtam, hogy nem írtam akkora baromságot.
mezis OK... bár Debrecenben eddig csak két helyen jártam összesen (mármint étteremben)
Azt írja már meg valaki, hogy... a topic címben a Miskolc és környéke pontosan mit jelent? Borsod-Abaúj-Zemplén területét vagy bejátszik még Szabolcs-Szatmár-Bereg is vagy Heves.. esetleg Hajdú-Bihar? LOL Jó hogy nem már a román határ is Miskolc környéke. Ennyi erővel Budapest is az vagy mondjuk Pozsony.
Kassa is a környéke? LOL
-
senior tag
A Tusculanum legendás üzemeltetője sajnos több mint 10 éve elhunyt. Neki szívügye volt a hely, ismertem őt.
Azóta egyszer voltam, de nem vágyom újra menni."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Nem Simple fiókkal fizettem, de a végén 404-be futottam én is.
Újra próbálkoztam, mert továbbra is aktív maradt a fizetési lehetőség.
Ismét 404 lett a vége, de ekkor sikerült. A számlámról levonták, 10 perc múlva jelent meg a terhelés és a posta oldala is jelezte, hogy fizetve, ha újra beírtam az azonosítókat.
A számlámról nem vonták le kétszer, de még nem is jött meg a csomag. Csütörtökön fizettem, 10:00 körül, de pénteken nem hozták. Talán holnap."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
jFox
addikt
Most jött meg a visszaigazolás. Kellet neki kb. 15perc.
Legalább megnyugodtam, hogy vették az adást.cocka: Köszi a felhomályosítást. Már régen jártam ott. Van vagy 10 éve.
Akkor még volt színvonal. Kár, hogy leromlott...[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
De létezik, de a színvonal nagyon tré lett szerintem. Csak egy apróság: a poharamba töltött ital mellett egy kellemes kis penészízt is éreztem vagy nem tudom mi volt az, de nagyon nem illett oda. Tehát el lehet képzelni, hogy hogy mosogatnak ott vagy milyen állapotok lehetnek a konyhában. Higiéniai előírásokat se valószínű, hogy betartják. Egy natúr csemegeuborkát nem tudtak adni, csak ilyen almapaprikával kevert vackot, itt-ott sertészsír ízű volt az uborka és a paprika. Azaz kezet nem mostak, mielőtt a savanyúságba nyúltak.
Két riasztó dolog azért van benne ezenkívül: ami fenn van az étlapon (ami egy újságpapír, szerintem inkább igénytelen, mint ötletes LOL), az nem biztos, hogy van, másik: gyanúsan alacsony árak. Ez azt jelenti, hogy a legszarabb alapanyagokból főznek, hogy szétspórolhassák az agyukat. A végén számla nem biztos, hogy lesz. A pincér egy cigány csávó, kicsit palócosan tájszól, de amúgy rendes.
Ja még ami fontos lehet: Ha kiülsz a teraszra enni, akkor pár méterrel odébb míg te jó ízűen falatozol szagolhatod a dohányfüstöt.
Ha már Tapolca, akkor inkább az Alfa Hotel étterem... nekem ott jobban bejött a kaja, viszont qrva sokat kellett rá várni. Esetleg még a Hungária panzió étterme vagy van még valami Bonfini vagy mi a rák, de az ha jól emlékszem drága.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ma volt szerencsém kipróbálni a Posta vámügyintéző oldalát. Nem bonyolult, viszont még nincs kész. A fizetés után 404-es hibára futottam... Semmi visszaigazolás nem jött, hogy sikerült-e a befizetés. Még szerencse, hogy Simple fiókkal fizettem, így abban meg tudtam nézni, hogy levonták az összeget. Remélem náluk is megjelent és jön tovább a csomagom...
Valakinek van már tapasztalata e-téren?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudtok valami megbízható, lelkiismeretes középiskolai matek tanárt? Gyereknek kellene érettségire felkészítés. Most mennyiért adnak kb. 1órát?
-
jFox
addikt
válasz Aflamin #79526 üzenetére
Tapolcán a Tusculanum. Bár már nagyon régen voltam ott, lehet már nem is létezik...
De hangulatos és megfizethető volt akkoriban.Ha esetleg Bükkszentkereszt is játszik akkor a Privát. Hasonlóan hangulatos és nem drága.
-
Aflamin
tag
Üdv!
Tudtok ajánlani olyan tisztességes éttermet ill. vendéglátó egységet ahova elmehetnénk az asszony 60.szülinapját megünnepelni? Miskolc, Diósgyőr, Lillafüred, Tapolca ?
Minőségi lehet, de nem maradok mosogatni. -
törölt tag
válasz Penndragon #79522 üzenetére
jó lenne tudni milyen autó
-
bear_
aktív tag
Én facebook csoportokban keresgélnék.
-
Wiz Khalifa
veterán
Miskolc, Zsarnai piac után a Reptéri úton van a Black bontó. A tankoló mögött.Bár egy ideje igen elszálltak ők is mert már ők is nyomatják a neten is stb... és látják hogy másoknál mennyi.
Vagy Sajószentpéter végénél is van jobboldalt a Nimerbontó.
Mályiban is van de pontosan nem tudom a címet. Szóval van pár hely.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Penndragon
tag
Sziasztok,
Miskolcon, vagy a környékén van még autó bontó? Csomagtartó kilincsre lenne szükségem, de neten horror áron találok csak.
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
Vangelis
félisten
Ezeknél voltam de nem volt semmi ...
Ablakemelő szerkezet sem volt .. lufira mentem.
NEm jár valaki a black bontó felé :d vagy miskolcon nincs vw bontó valahol?
Itt nálunk opel-.el foglakozik egy srác ... de hát az nem vw
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
jFox
addikt
válasz Vangelis #79516 üzenetére
Nimer bontó.
Én egyszer voltam ott még nyár elején. Egy barátom küldött oda, Golf kárpit elemért. Ő mondta, hogy főleg VW csoport járműveivel foglalkozna.
Nagy csomó VW meg Skoda volt ott szétbontva.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nem bont valaki volkswagen polo /seat/ valami ótót?
Kellene egy alkatrész, de lehet max marad a bontó, ha bejutok.
kormány légzsák átvezető kelelne.
thx .. hátha. Nem tudom levizsgáztatni a kocsit. (le is járt és nem nagyon akarok vele így miskolcra menni)
vagy max tényleg rendelek egyet.A remény hal meg utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan gyros-ost, döner-est, hamburgerest Miskolcon ami jó is és elfogadják a szép kártyát?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Van valakinek valami ötlete, hogy egy alábbi méretű csomagot milyen futárral lehetne elküldeni háztól-házig (belföldön)?
250-260x25x25cm
-
Jarod1
veterán
Szombattól átvehető
Házi Pálinkás monitor
[link][ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz #81556480 #79499 üzenetére
Szinte mindegyik kút más tulajdonosé. Azaz másik franchise-é.
A Shell Miskolcon pont ilyen. Annyiért adja a dolgokat amennyiért akarja, már ha van aki veszi.
Egyedül az autópálya menti kutak mind egy franchise hálózatba tartoznak (értsd: Az összes Shell egy tulajdon, az összes Mol másik tulajdon de az is egy stb…)
Smoke some weed nigga!
-
Sunsetjoy
tag
Pláne, hogy eszerint nekünk kültéri antennást "igényelne", de mivel a legfelső szinten vagyunk és "tiszta" rálátásunk van a tapolcai toronyra, a szobaerősítőt nem szabad felvenni maximumra, mert túl erőssé válik a jel, és rossz lesz a vétel...
28 csatorna 2300, mellé egy nemszolgáltatós STB, és még felvenni is lehet xarásig.A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dahua NVR1108HS-W-S2 NVR 8 csatornás Wifi-s hálózati rögzítő
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest